Karasu Sahil Parkı Projesinin İhalesi Sonuçlandı

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu tarafından müjdesi verilen Karasu Sahil Parkı ve Rekreasyon Projesi’nin ihalesi sonuçlandı.

Karasu Sahil Parkı Projesinin İhalesi Sonuçlandı
17 Şubat’ta gerçekleştirilen ve 7 firmanın katıldığı ihale ile ilgili ayrıntıları paylaşan Destek Hizmetleri Dairesi Başkanı Recep Ören, “Projemiz ihalesini 4 milyon 847 bin 600 TL’lik teklifleri ile Surtaş Madencilik İnşaat Taahhüt Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi kazanmıştır. Kamuoyuna saygıyla arz eder, Karasu Sahil Parkı ve Rekreasyon Projesi’nin şehrimiz ve Karasu’ya hayırlı olmasını dileriz” diye konuştu.


Yaklaşık 25 bin metrekarelik alan üzerinde hayat bulacak Karasu Sahil Parkı ve Rekreasyon Projesi’nde çalışmalar kısa süre içerisinde başlayacak. Proje kapsamında alana amfi tiyatro, plaj futbol ve voleybol sahaları, oturma ve çocuk oyun grupları, yürüyüş yolları ve diğer sosyal alanlar inşa edilecek. Projenin tamamlanması ile Karasu sahilinde mavi bayrak dalgalanması için önemli bir adım da atılmış olacak. Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, Kocaali ve Karaboğaz sahillerinde başlatılacak projeler üzerinde çalışmaların devam ettiği ifade edildi.
Kaynak: İHA