Ev Eşyası Olmayan Aileye Belediye Başkanı Sahip Çıktı

Hatay’ın Dörtyol ilçesinde kira borçları yüzünden eşyalarına el konulan Alkan ailesine Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy sahip çıkarak yardımda bulundu.

Ev Eşyası Olmayan Aileye Belediye Başkanı Sahip Çıktı

Özerli Mahallesi'nde ikamet eden aileyi ziyaret eden Belediye Başkanı Yaşar Toksoy, aileye buzdolabı, çamaşır makinası, çekyat, mutfak ocağı, gıda, odun kömür yardımında bulundu.

Ailenin yaşadıklarını anne Semen Alkan’dan dinleyen Başkan Toksoy, maddi imkansızlık nedeniyle kızlarının forma ve kırtasiye alamayan ailenin okula giden çocuklarının ihtiyaçlarını karşılama sözü verdi, sağlık problemi olan 12 yaşındaki küçük kızın tedavisinde imkanlar ölçüsünde destek olacaklarını belirtti.

Başkan Toksoy, belediyeciliğin vatandaşına sadece yol, park, kanalizasyon yapma hizmeti sunmaktan ibaret olmadığını aynı zamanda vatandaşının sorunlarına çareler üretmek gibi sosyal bir sorumluluklarını hatırlatarak, “Bugün mağdur duruma düşen bu ailemize destek olmak ve hayatlarını kolaylaştırmak için imkanlarımız ölçüsünde destek olduk, olmaya da devam edeceğiz” diye konuştu.

Duygulu anlar yaşayan Anne Senem Alkan, yardımlarından dolayı Başkan Yaşar Toksoy ve beraberindekilere “Zor günümüzde bize sahip çıkarak destek oldunuz. Allah sizden razı olsun” diyerek teşekkür etti.
Kaynak: İHA