Milas'ta Trafik Kazası Mağduru Yardım Bekliyor

Milas'ta geçirdiği trafik kazası sonucu belinden kalıcı bir şekilde sakatlanan evli ve iki çocuk babası Şerafettin Aşıcı, iş bulamadığı için geçim sıkıntısı çekiyor.

Milas'ta Trafik Kazası Mağduru Yardım Bekliyor

Milas’ta Hacıabdi Mahallesi 4. Bağ Sokak’ta oturan 44 yaşındaki Şerafettin Aşıcı, 2007 yılında servisle işe giderken büyük bir kaza geçirdi. Trafik kazası sonucu uzun süre hastanede tedavi altına alınan Aşıcı’nın belinde kalıcı hasar meydana geldi. Bu sırada eşinden ayrıldığını belirten Aşıcı; “Bu süreç benim için çok sancılı geçti. Uzun süre tedavi gördüm. Belimden aldığım hasar nedeniyle kalıcı bir engel meydana geldi. Tedavim için gerekli olan özel korseler kullandım. Bu korseler çok pahalı olduğu için ailem oldukça zorlandı. Tüm bunların üstüne eşimle de ayrıldık” diye konuştu.

Kaza nedeniyle vücudunda yüzde 20 engel oluştuğuna değinen Aşıcı, bu engel nedeniyle iş bulmakta güçlük yaşadığını belirterek şunları kaydetti; “Yaklaşık beş yıl önce Fatmana ile evlendim. Eşimin ve benim önceki evliliklerimizden olan iki çocuğumuz var. Evlatlarımızdan birisi lisede eğitim görüyor. Aynı evde babam ve annem de kalıyor. Kirada kalıyoruz. Giderlerimiz bir hayli fazla ve yüzde 20’lik engelim nedeniyle herhangi bir iş bulamıyorum. Sadece babamın emekli maaşıyla geçinmeye çalışıyoruz. Ama bu parada ancak barınmamıza yetiyor.”
“TARLALARIMIZ YOK PAHASINA GİTTİ”
Yıllar önce Milas’a bağlı Karacaağaç Mahallesi’nden ilçe merkezine taşındıklarını anlatan 82 yaşındaki Mehmet Ali Aşıcı, yıllar önce Karacaağaç’taki tarlalarını akrabalarına yok pahasına sattıklarını belirterek; “Milas merkeze taşınmadan önce Karacaağaç’ta kalıyorduk. Merkeze taşınma kararı aldıktan sonra tarlalarımızı akrabalarımıza sattık. Bir şeyler oldu ve tarlalar yok pahasına satıldı. Şimdi oğlum engeli nedeniyle iş bulamıyor. Çok zor günler geçiriyoruz. Yetkililere ve hayırseverlere sesleniyorum oğluma bir iş bulsunlar ve bizlere yardımcı olsunlar” dedi.

Kaynak: İHA