Bu yarışma kaçmaz

Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı ANFA Genel Müdürlüğü üniversiteliler arasında ödüllü fotoğraf yarışması başlattı. ‘Parkını Anlat’ isimli yarışmaya katılmak için sadece üniversite öğrencisi olmak yetiyor. Başvuruların online yapılabildiği yarışmaya katılım için son tarih 27 Şubat.

Bu yarışma kaçmaz
Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı ANFA Genel Müdürlüğü yeni bir aktiviteye imza atmaya hazırlanıyor. İlköğretim öğrencilerine çiçek dikmeyi öğreten'Toprak Vatandır' sosyal sorumluluk projesinin ardından ANFA Genel Müdürlüğü bu kez de üniversitelilere yönelik bir projeye başlıyor.'Parkını Anlat' başlıklı bu proje ödüllü bir fotoğraf yarışması.
Üniversite öğrencisi olmanın katılım için yeterli olduğu yarışmada Dikmen Vadisi, 50. Yıl Parkı, Gençlik Parkı, Harikalar Diyarı, Altınpark, Mogan Park, Kuzey Yıldızı, Mavi Göl, Göksu,
Botanik, Seğmenler, Kurtuluş, Keçiören Evcil Hayvanlar Parkı ve Gökçek Parkı'ndan kareler kabul edilecek.

Kayıtlar Ankaradankereler.com adresinden
Ankaradankereler.com adresinden kayıtların online olarak alındığı yarışmaya ön lisans, lisans, yüksek lisans ve doktora öğrencisi olan tüm'üniversiteliler' katılabilecek. İlgili internet sitesinde yarışma ile ilgili tüm bilgiler yer alırken yarışmacılar 02 Şubat ile 27 Şubat tarihleri arasında kayıt yaptırabilecek.
Katılımların başvuru sırasına göre kabul edileceği'Parkını Anlat' yarışmasında katılımcıya kayıt sırasında verilen numara rumuz olarak kullanılacak. Yarışmaya birden fazla fotoğraf verilmesi durumunda kayıt numarası ile birlikte sıra numarası kullanılacak.
Her katılımcının en fazla 4 adet fotoğrafla katılabileceği yarışmada jüri ise önemli fotoğraf sanatçılarından oluşuyor.

Birinciye fotoğraf makinesi hediye
Yarışma sonucunda düzenlenecek ödül töreni ile yarışmanın birincisine Canon EOS 600 D fotoğraf makinesi hediye edilirken, ikinciye GO-PRO Hero 3 Black Edition Kamera, üçüncüye ise IPAD Mini hediye edilecek. Ayrıca fotoğraflar çeşitli mekanlarda sergilenerek Ankaralılar'ın beğenisine sunulacak. Sergiler sonucunda sergide yer alan fotoğraflardan bir de katalog bastırılacak.

Arslan: Her üniversitelimizin katılımını bekliyoruz
ANFA Genel Müdürü Ramazan Arslan yarışma ile ilgili yaptığı açıklamada, Ankara'da ikamet eden her üniversite öğrencisinin vaktini geçirdiği bir parkı olduğuna inandıklarını belirterek,'Bu öğrencilerimizin kendini ifade ettikleri bir parkları var ve biz bunu onların gözünden görmek istiyoruz' diye konuştu. Her üniversite öğrencisinin yarışmaya mutlaka katılım sağlaması gerektiğini düşündüklerini söyleyen ANFA Genel Müdürü Arslan yarışma sonucundan ortaya çok güzel kareler çıkacağına inandıklarını ifade etti.
Bu yarışma kaçmaz


Bu yarışma kaçmaz