Tolga Karel: Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hayranım

TVNET’te Büşra ve Kübra Sönmezışık’ın sunduğu İkiz Aynası programını katılan Tolga Karel'den Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Tolga Karel: Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hayranım
Tolga Karel: Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hayranım
13 Şubat'ta vizyona girecek olan KOZ isimli film, yargı ve polis teşkilatlarındaki yapılanmaları, MİT'ten basına yansıyanları, istihbarat şefinin ifade vermek için çağrılmasını, Gezi olaylarını, 17 ve 25 Aralık operasyonlarını konu alıyor. KOZ filminin oyuncularından birisi de ünlü oyuncu Tolga Karel.

TV NET'de yayınlanan İkiz Aynası programının bu haftaki konukları da KOZ filminin oyuncularından Tolga Karel ve Hazım Körmükçü oldu. Programda film ile ilgili ve canlandırılan roller ile ilgili keyifli bir sohbet gerçekleşti.

CUMHURBAŞKANI'NIN HAYRANIYIM

Daha önce Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ilgili açıklama yapmadığını dile getiren Karel Recep Tayyip Erdoğan'a hayranlığını ifade etti. Karel şunları söyledi:

“Kendisini 12 yıl önce gördüğümde babama'Bu insan Türkiye'nin en önemli insanlarından biri olacak ve çok büyük işler yapacak' demiştim. Oyumu da Erdoğan'a verdim. İlk defa açıklıyorum, hayranıyım da. Böyle büyük bir adamı konu edinen bir film teklifi gelince kabul ettim.”