Samsun Tso Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Havza'da Toplandı

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi, ilçelerde yapmayı planladığı toplantıların ilkini Havza'da gerçekleştirdi.

Toplantı öncesi, Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Ümit Bener Ayla ve kurul üyeleri, Havza Kaymakamı Alper Tanrısever'i makamında ziyaret ederek, kurulun çalışmaları hakkında bilgi aktardı.
Kaymakam Tanrısever, Havza'nın öncelikli olarak kaplıca işletmeciliği konusunda kendisini geliştirmesi gerektiğini belirterek, "İlçemizde ciddi bir potansiyel var. Bu potansiyeli iyi değerlendirmeliyiz. Havza Belediyesi başta olmak üzere termal turizm konusunda ciddi çalışmalar var. Öncelikle kaplıca işletmeciliğine profesyonel yaklaşım şart" dedi.

Ayla ise Havza'nın Samsun için önemli bir ilçe olduğunu ifade ederek, "Özellikle turizm açısından çok büyük önem arz ediyor. Uygun yatırımların yapılmasıyla Havza termal ve sağlık turizminde söz sahibi bir yer olacak. Bu konuda üzerimize düşeni yapmaya hazırız" diye konuştu.

Kaymakamlık ziyareti sonrası Ayla ve beraberindekiler, icra komitesi toplantısı için Havza Ticaret ve Sanayi Odasına gitti. Toplantıda gündem maddeleri görüşüldü.
Kaynak: AA