Kars'ta, Ak Parti Gençlik Kolları Kongreleri Tamamlandı

AK Parti Kars'ta, ilçe gençlik kolları kongrelerini tamamladı.

AK Parti Kars Gençlik Kolları Başkanı Togahan Reis, gazetecilere yaptığı açıklamada, il ve ilçe başkanlığı kongrelerinde olduğu gibi ilçe gençlik kolları kongrelerine tek adayla gittiklerini söyledi.

Kongrelerinin 7 Haziran'da yapılacak olan genel seçimler öncesi, partilerinin tüm ak kadrolarıyla AK Parti'ye yakışır bir şekilde gerçekleştirdiğini belirten Reis, şöyle konuştu:
"İlçe gençlik kolları kongrelerimiz, 7 ilçede gerçekleşti. Kongrelerimize, il ve ilçe başkanlıkları kongrelerinde olduğu gibi, tek aday ve tek liste ile gittik. Bu durum AK Parti'nin tüm teşkilatlarında olduğu gibi gençlik kollarında da birlik ve beraberliğin bir göstergesidir. Kongrelerimizin ardından 7 Haziran'da yapılacak olan genel seçimlere de partimize yakışır bir biçimde inanç ve kararlılıkla hazırız."
Reis, Türkiye'nin güçlü yarınlara ulaşmasının 2023, 2053 ve 2071 misyonlarının teminatının gençler olduğu inancında olduklarını belirterek, bu hedeflere de il ve ilçe gençlik kolları olarak en iyi şekilde sahip çıkacaklarına dikkati çekti.
AK Parti ilçe gençlik kolları başkanları ise Susuz ilçesi Emre Yağbasan, Arpaçay ilçesi Tolga Çağlı, Akyaka ilçesi Şahin Polat, Digor ilçesi Levent Çankır, Kağızman ilçesi Harun Gülderen, Sarıkamış ilçesi Oktay Sağdıç ve Selim ilçesi Ümit İsmail Daşdemir oldu.
Kaynak: AA