Hülya Avşar ve Ünal Aysal'a büyük şok

Ünlü sanatçı Hülya Avşar ile Galatasaray'ın eski Başkanı Ünal Aysal'ın dolandırıldığı ortaya çıktı.

Hülya Avşar ve Ünal Aysal'a büyük şok
Hülya Avşar ve Ünal Aysal'a büyük şok
Akıllara durgunluk veren dolandırıcılık olayı İzmir’de yaşandı. Polis, lenf kanseri H.İ. isimli kadının birçok ünlüye mail veya sosyal medya üzerinden ula­şıp ilaç masraflarını karşılamak için para istediği yönünde ihbar alınca çalışma başlattı.

DOLANDIRICI GÖZALTINA ALINDI

Bugün gazetesinde yer alan habere göre; H.İ'nin banka hesaplarını inceleyen polis, aralarında ünlü sanatçı Hülya Avşar ile Galatasaray'ın eski Başkanı Ünal Aysal'ın da bulunduğu birçok tanınmış siyasetçi ve işadamının hesabından para gönderdiğini belirledi. Operasyon düzenleyen polis, H.İ’yi gözaltına aldı.

EMNİYETTE İTİRAF ETTİ


Karakolda ifade veren H.İ. banka kartını da erkek arkadaşı Mesut K'nın kullandığını belirtti. Soruşturmayı derinleştiren polis Konak'taki bir internet kafede Mesut K'yı kıskıvrak yakaladı. Suçunu itiraf eden zanlı tutuklanarak cezaevine gönderildi.

AVŞAR KIZINDAN BİN LİRA

Mesut K’nın isteği üzerine Hülya Avşar’ın menajeri bin lira gönderdi. Menajer, paranın hesaba geçip geçmediğini sormak için H.İ’yi aradı. Hiç kimseden para istemediğini söyleyen H.İ. bin lirayı iade ettiğini belirtti.