Üzülmez, Ayın Personellerini Ödüllendirdi

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Belediye’de ayın başarılı personeli seçilen isimleri altın ile ödüllendirdi.

Üzülmez, Ayın Personellerini Ödüllendirdi

Kartepe Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü öncülüğünde ayın başarılı personelleri belli oldu. Biriminin çalışmalarında gösterdiği hassasiyet, çalışmaları sırasında personel ve halkla kurduğu başarılı iletişim, amirlerine karşı gösterdiği saygılı davranışları nedeniyle ve görev alanına giren işlerdeki üstün gayretlerinden dolayı ayın personeli olarak seçilen 4 isim altın ile ödüllendirildi.

Ayın personelleri Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde düzenlenen bir program ardından ödüllerini Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’in elinden aldılar. Kartepe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nden Taner Tunç ve Metin Kıroğlu, Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nden Ahmet Koç, Temizlik İşleri Müdürlüğü’nden Murat Şahin karla mücadele çalışmalarında gösterdikleri özverili çalışmalar nedeniyle ocak ayının başarılı personelleri olarak ödüllerini bizzat Başkan Üzülmez’in elinden aldılar.

Belediye başkan yardımcıları, koordinatörler ve birim müdürleri ile birlikte belediye çalışanları huzurunda ayın personeli seçilen Tunç, Kıroğlu, Koç ve Şahin’i tek tek tebrik edip altın ile ödüllendiren Başkan Üzülmez, “Tüm çalışanlarımıza örnek teşkil etmesi adına bu arkadaşlarımızın görevleri sırasında mesai mefrumu gözetmeden çalışarak görevlerini başarıyla yaptıkları için kutluyorum. İşlerine ve emeklerine saygı duyarak çalışan her personel görevi ne olursa olsun o başarıya ulaşacaktır” dedi.

Başkan Üzülmez, birimler arasında yaşanan tatlı çekişmenin çalışmalarda da başarıyı artırması amacıyla düzenlenen ayın personeli ödülü ile halka da hizmetlerin daha sağlıklı ve hızlı yansımasının sağlandığına da dikkat çekti.
Kaynak: İHA