Şamil Tayyar'dan Bank Asya yorumu

Ak Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar "Bu süre içerisinde Bank Asya'da dönen tüm dolaplar, tek tek deşifre edilecektir. " dedi.

Şamil Tayyar'dan Bank Asya yorumu
Şamil Tayyar'dan Bank Asya yorumu
TMSF'nin Bank Asya'ya el koymasının ardından, Ak Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, ilk değerlendirmelerini canlı yayında yaptı.

TMSF, BDDK'nın talebi üzerine Bank Asya'ya el koydu. Beyaz Tv'de Son Söz programına katılan Şamil Tayyar, konuyu sıcağı sıcağına değerlendirdi.

Şamil Tayyar şu ifadeleri kullandı;

DÖNEN TÜM DOLAPLAR ORTAYA ÇIKACAK


Vatamdaşın mağduriyetini önlemek adına bu refleksin gösterilmesi doğal. Bank Asya'ya el konulacağı dedikoduları aylardır konuşuluyor. Bu arada bunlar milletten para toplarken kendi kişisel ve şirket hesabındaki paraları çektiler mi? Boşalttılar mı? Bütün bunları göreceğiz. Herkes sürprize açık olsun. Bu süre içerisinde Bank Asya'da dönen tüm dolaplar, tek tek deşifre edilecektir. Cemaatin baba isimlerinin Bank Asya'da hesapları var mıydı, bu hesapları boşalttılar mı? Dönen tüm dolaplar ortaya çıkacaktır.

YERİNDE BİR KARAR


Bank Asya'ya el koyulma kararı hayırlı uğurlu olsun. Binlerce vatandaşın mağdur edilecek olması hasebiyle bu kararın yerinde olduğunu söylememiz gerekir. Aksi halde daha fazla gözyaşı dökülebilirdi.

Şamil Tayyar'dan Bank Asya yorumu

CHP'NİN HDP'YLE İTTİFAK ARAYIŞI VAR


CHP-HDP İttifak arayışı var. CHP'de özellikle Sezgin Tanrıkulu'nun bu işin başını çektiğini görüyoruz. Bu konuda çok arzulu. Kemal bey de kapılarını kapatmadı. Kılıçdaroğlu 7 Haziran'da arzu ettikleri sonuca ulaşamazsa, o koltukta oturması mümkün değil. Kılıçdaroğlu son kozlarını oynuyor. 7 Haziran'da sonuca ulaşmazsa o koltukta oturamayacak.

BEYAZ GAZETE