Kso Başkanı Kütükcü’den Gençlere Tavsiye

Konya Sanayi Odası (KSO) Başkanı, TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Memiş Kütükcü, “Bugün Geleceği Yarının Liderleri Projesi” kapsamında gençlerle bir araya geldi.

Kso Başkanı Kütükcü’den Gençlere Tavsiye

“Bugünün Geleceği Yarının Liderleri Projesi” kapsamında gençlerle KSO’nda bir araya gelen Kütükcü, tecrübelerini anlattı. Hayırlı, iyi bir insan olmanın yolunun insanlığa fayda üretmekten geçtiğini ifade eden Kütükcü, gençlere “İş hayatınızda, aile hayatınızda ve sosyal hayatınızda ayaklarınız yere sağlam bassın” tavsiyesinde bulundu.

Başarının takım işi olduğunu anlatan Kütükcü, hayattaki en büyük sermayenin güvenirlilik ve yaşanan tecrübeler olduğunu, insanın her tecrübeden bir ders çıkararak başarı merdivenlerini tırmanabileceğini söyledi.

Gençlere hayatta karşılaştıkları her olaya bir proje mantığıyla bakmalarını tavsiye eden Kütükcü, “Hayat iniş çıkışlarla dolu. Ancak bir şekilde ayakta kalmak zorundayız. İşte bu iniş çıkışlarda karşılaştığımız sorunlara, panik yapmadan, bir proje yönetimi mantığıyla bakmak gerekir. Ayrıca güvenilir olmamız lazım. Şartlar ne olursa olsun insanlar size ve işletmenize güvenmeli” şeklinde konuştu.

Türkiye’nin gençlere ve onların heyecanına ihtiyacı olduğunu, herkesin ülkenin gelişmesi ve daha müreffeh seviyeye gelebilmesi için ortak bir sorumluluğu olduğunu vurgulayan Kütükcü, gençlere başarı diledi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından desteklenen “Bugünün Geleceği Yarının Liderleri” projesi kapsamında düzenlenen tecrübe paylaşımı programının ardından gençler, Başkan Kütükcü’ye Afrika’nın en kıymetli eğitim materyallerinden olan tahta tablet tablosu hediye etti.
Kaynak: İHA