Belçika Turkuaz Vzw Derneği'nden Canik Belediye Başkanı Genç'e Ziyaret

Belçika'daki Turkuaz VZW Derneğince yürütülen "Genç Değerler Milli Değerler ile Buluşuyor" projesi kapsamında Belçika'da yaşayan 30 genç, Canik Belediyesi'ni ziyaret etti.

Dernek Başkanı Salih Çalışkan önderliğindeki grup, Belediye Başkanı Osman Genç ile görüşerek, belediyenin çalışmaları hakkında bilgi aldı.
Çalışkan, yaptığı açıklamada, belediyenin yeni hizmet binasını gezdiklerini belirterek, "Binasıyla, farklı hizmet birimleriyle ve teknolojik sistemleriyle gerçekten son derece modern bir belediye ortaya çıkarmışsınız. Canik'i böyle bir belediyeye kavuşturduğunuz için tebrik ederiz. Avrupa'da bir çok yeri gezdim, böyle bir belediye görmedim" dedi.

Belediye Başkanı Genç de kurum olarak Ar-Ge ve bilgiye önem verdiklerini vurgulayarak, "İnovasyona önem vermeli ve kendimizi sürekli yenilemeliyiz. Gelecek adına kendimizi yenilerken milli ve manevi değerlerimizden de asla ödün vermemeliyiz. Yeni dünya ve yeni Türkiye hedefinde şehrimizi geleceğe değerlerimizle birlikte taşımalıyız. Bu ülkenin en büyük gücü olan gençlerimize milli ve manevi değerlerimizi aşılayarak yükseltmeliyiz" diye konuştu.

Kaynak: AA