Bekir Ünlüataer’den Eyüp'te Unutulmaz Konser

Sanatçı Bekir Ünlüataer, Eyüp Belediyesi Kültür Sanat Merkezi Ocak ayı etkinlikleri kapsamında Türk Sanat Müziği severlere unutulmaz bir konser verdi.

Bekir Ünlüataer’den Eyüp'te Unutulmaz Konser

Eyüp Kültür Sanat Merkezi’nde düzenlenen konser organizasyonları sadece ilçeden değil, İstanbul’un dört bir yanından gelenlerle ilgi odağı olmaya devam ediyor. Eyüp Kültür Sanat Merkezi Ocak ayının son etkinliğini Bekir Ünlüataer konseriyle tamamladı. Eyüp Musiki Cemiyeti’nin de katıldığı konser dinletisinde Türk Sanat Müziği’nin sevilen eserlerini ustalıkla yorumlayan Bekir Ünlüataer, izleyicilerin yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Seslendirdiği şarkılarla dinleyicilerine unutulmaz anlar yaşatan Ünlüataer, Eyüp Sultan’da musiki konseri vermenin kendisi için çok önemli olduğunu söyleyerek, böyle güzel ve anlamlı bir konser için Eyüp Belediyesi ve izleyicilere teşekkür ettiğini belirtti.

Sözleri Sadri Alışık’a güftesi Avni Anıl'a ait olan İstanbul şarkısıyla başlayan konserde genel olarak İstanbul ve Boğaziçi şarkıları yorumlandı. Selami Şahin’in Peygamberimize yazdığı “İki Elim Kanda Olsa Gelirim” şarkısıyla biten konserde Saadettin Kaynak, Hacı Arif Bey ve Münir Nurettin Selçuk’tan şarkılar seslendirildi.
Kaynak: İHA