Aydın’dan Halterde Çifte Türkiye Derecesi

Aydın’ı Minikler Türkiye Halter Şampiyonası’nda temsil eden sporcular, iki Türkiye derecesiyle döndü.

Aydın’dan Halterde Çifte Türkiye Derecesi

Türkiye Halter Federasyonu’nun 2015 yılı faaliyet programında yer alan Minikler Türkiye Halter Şampiyonası 29 Ocak-01 Şubat 2015 tarihleri arasında Antalya’da yapıldı. Şampiyonaya 88 erkek ve 23 kız olmak üzere toplamda 111 sporcu katıldı.

Aydın’ı temsilen şampiyonaya katılan sporculardan Murat Soydan ve Eyüpcan Dayı, Türkiye 3’üncüsü oldu.

75. Yıl Vali Muharrem Göktayoğlu Ortaokulu Müdürü Ramazan Atar ve okulun öğrencileri Murat Soydan ve Eyüpcan Dayı, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Zeynel Akın’ı makamında ziyaret etti.

Başarılı sporcular ve antrenörlerini kutlayan İl Müdürü Zeynel Akın, “Öncelikle bu anlamlı ziyaretiniz için Okul Müdürü Ramazan Bey’e ve başarılı sporcularımıza teşekkür ediyorum. Almış olduğunuz başarılar bizleri çok gururlandırdı. İki sporcumuzun da Türkiye 3’üncüsü olması büyük bir başarıdır. Halter branşına yapmış olduğumuz desteklerin meyvesini almaktayız. Mimar Sinan Spor Salonunda bulunan halter salonunda antrenman yapan sporcularımızın başarıları artarak devam etmektedir. Başarılı sporcularıma, antrenörleri Yunus Emre Demirtaş’a, sporcularımızın ailelerine ve 75. Yıl Vali Muharrem Göktayoğlu Ortaokulu Müdürü Ramazan Atar’a vermiş oldukları emeklerden dolayı teşekkür ediyorum. Sporcularımı tebrik ediyorum ve yapılacak olan şampiyonalarda başarılar diliyorum” dedi.

Okul Müdürü Ramazan Akar, İl Müdürü Zeynel Akın’a vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür etti. İl Müdürü Zeynel Akın, tarafından başarılı sporculara hediye takdim edildi.
Kaynak: İHA