Uyuşturucuya Karşı 'Sessiz' Yürüyüş

Yüreğir Belediyesi tarafından uyuşturucuyla mücadele kapsamında "Tek Sefer Ölüme Yeter" sloganıyla "sessiz" yürüyüş düzenlendi.

Yürüyüş için Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Metin Yılmaz, TBMM Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Başkanı Necdet Ünüvar, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Adana Cumhuriyet Başsavcısı Ali Yeldan, Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, AK Parti Adana İl Başkanı Fikret Yeni, Üsküdar Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sevil Atasoy, sanatçılar Hülya Koçyiğit ve Vatan Şaşmaz ile çok sayıda davetli ve vatandaş Sular mevkisinde toplandı.
Grup, Atatürk Caddesi boyunca sessiz şekilde ellerindeki pankartlarla yürüyerek Atatürk Parkı'na kadar geldi.
Burada grup adına açıklamada bulunan Üsküdar Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Atasoy, uyuşturucuyla mücadele kapsamında Adana'da buluştuklarını söyledi.

Uyuşturucu kaçakçılarının daha fazla kişiyi bağımlı yapabilmek için uğraştıklarını ifade eden Atasoy, "Sadece sağlığımız değil canımız pahasına bu maddeleri kullanarak onları her gün daha da zengin ediyoruz. Bu işe 'dur' deme zamanı geldi. Buna 'dur' diyecek olan yine bizim gençlerimiz ve milli mücadele ruhudur" diye konuştu.

Program kapsamında "Uyuşturucu ile Mücadele Çalıştayı" da düzenlenecek.
Kaynak: AA