Müge Anlı ile Tatlı Sert - Manisa'daki iki cinayet birbiriyle bağlantılı

Manisa'da kaybolan Arif Altay ve yine Manisa'da yakılmış olarak bulunan kadın cesedinin birbiriyle bağlantılı olduğu ortaya çıktı.

Müge Anlı ile Tatlı Sert - Manisa'daki iki cinayet birbiriyle bağlantılı
Manisa'da yakılmış olarak bulunan kadın cesedi kime ait? Kan donduran cinayetin gelişmelerini Müge Anlı bugünkü programında anlattı.

ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında, Manisa'da yakılmış olarak bulunan kadın cesedinin, geçen yıl Manisa'da kaybolan Arif Altay ile bağlantılı olduğu ortaya çıktığı belirtildi.

'Moralim bozuk' diyerek sözlerine başlayan Anlı, 'Çünkü Manisa emniyeti dün iki cinayeti aydınlattı. Bu cinayetlerden biri bir hafta önce işlenmişti, diğeri de bir yıl önce bizim aradığımız Arif Altay'ın öldürüldüğü haberini aldık' dedi.

Anlı, 22 Şubat'ta Manisa'nın Akhisar İlçesi'ndeki zeytinliklerde bulunan yanmış kadın cesedine ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında iki kişinin gözaltına alındığını söyledi.

Diri diri yakıldığı ortaya çıkan kadının, İzmir'deki ailesinin yanından erkek arkadaşının yanına kaçan 20 yaşındaki sağır ve dilsiz Emine G. olduğunu ifade eden Müge Anlı, 'Geçtiğimiz 22 Mayıs'ta Arif Altay'ı arıyorduk. Programımıza eşi gelmişti, o da sağır ve dilsizdi. Manisa'da kaybolan Arif Altay ve yine Manisa'da yakılmış olarak bulunan Emine G. cinayetinin birbiriyle bağlantılı olduğu ortaya çıktı' diye konuştu. BEYAZ GAZETE