Chp’li Sürücü Açıklaması

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya Milletvekili Aday Adayı Avukat Yusuf Sürücü, önemli olanın kendisinin milletvekili olup olmadığını belirterek, “Önemli olan CHP’nin kazanmasıdır.

Chp’li Sürücü Açıklaması
Bunun için bedenimi taşın altına koydum” dedi.


CHP Malatya Milletvekili Aday Adayı Avukat Yusuf Sürücü, Cumhuriyet Örnek Köyü, Çığlık Köyü, Doğanşehir ilçe merkezini ve CHP Doğanşehir İlçe Başkanlığını ziyaret etti. İlk olarak Cumhuriyet Örnek Köyü’nü ziyaret eden Avukat Yusuf Sürücü, CHP’nin 7 Haziran genel seçimlerinde milletvekillerini belirleyecek eğilim yoklamasının 6 Mart Cumartesi günü yapılacağını belirterek, “Zamanımız çok dar. Türkiye’de yaşanan ciddi sıkıntıların, büyümemesi adına mücadele veriyoruz. Hem ülke genelinde hem de komşu ülkelerde yaşanan gelişmeler bizleri çok olumsuz etkiliyor. Bugünlerde de İç Güvenlik Yasası getirilmeye çalışılıyor. Bu yasayla beraber ülkemiz her geçen gün geriye gidiyor. Ülkemizin hemen hemen tüm kaleleri alınmış elimizde kala kala CHP kaldı. Bunun için de CHP’ye hepimizin sahip çıkması gerekiyor” şeklinde konuştu.

SÜRÜCÜ, DELEGELERİ OY KULLANMAYA DAVET ETTİ
CHP’lilerin 6 Mart Cumartesi günü yapılacak eğilim yoklamasında oy kullanmaya davet eden Sürücü, hem ülkenin hem de Malatyalıların geleceğinin CHP’li delegelerinin elinde olduğunu belirtti.

"Bunun için de bir birbirimizin sesine kulak vermememiz, kaygılarımızı paylaşmamız gerekiyor” diyen Sürücü, o zaman herkesin güvenli ve rahat bir nefes alabileceğini kaydetti

Sürücü, sorunlara artık çözüm üretme zamanı olduğunu belirterek, “Bunun için bizler ne yapmalıyız? Bizler CHP’nin iktidar olması için mücadele etmeliyiz. Burada önemli olan ben değilim. Önemli olan CHP’nin kazanmasıdır. Sosyal, demokratik, hukuk devletinin gelişmesi için CHP’nin motor güç olması gerekiyor. Bunu da el ele kol kola hep birlikte mücadele ederek iktidara gelebiliriz” diye konuştu.

"CHP İKTİDARI DEVŞİRMELERLE OLMAZ"
CHP’nin bir hizmetkarı, bir neferi olarak iktidar yürüyüşünü dışarıdan gelen kişilerle olmayacağını belirten Sürücü, CHP iktidarının ancak partililerin birlik ve beraberliğiyle olabileceğini söyledi.

Sürücü, 25 yıllık avukatlık hayatında ilkeli, namuslu bir şekilde hizmet verdiğini, bunun için milletvekili aday adayı olduğunu kaydetti.

Bu mücadelede sadece elini değil tüm bedeni taşın altında koyduğunu belirten Sürücü, daha sonra Cumhuriyet Örnek Köyü, Çığlık Köyü, CHP Doğanşehir İlçe Başkanlığını ve Doğanşehir esnaflarını gezerek, 6 Mart’ta yapılacak eğilim yoklamasına destek istedi.
Kaynak: İHA