Başkan Üzülmez Suadiye’yi Gezdi

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez mahalle ziyaretleri kapsamında Suadiye’yi gezdi.

Başkan Üzülmez Suadiye’yi Gezdi

Kartepe Belediye Başkanı İbrahim Üzülmez mahalle ziyaretleri kapsamında bugün Suadiye’de çeşitli STK ve okulları ziyaret etti. Ziyarete Meclis üyeleri, koordinatörleri, Ak Parti İlçe Teşkilatı ve Muhtarlar Derneği Başkanı ve Çepni Mahalle Muhtarı Hüseyin Türker katıldı.

.

Suadiye turunun kendisine büyük huzur yaşattığını belirten Başkan Üzülmez, Suadiye Okulu ve Barbaros Okullarında eğitimcilerin okul binalarında yapılmasını istedikleri tadilatlar ve çevre düzenlemeleri ile ilgili taleplerini aldı. Öğrencilerle bir araya gelen Başkan Üzülmez, 5. Sınıf öğrencilere bisiklet hediye edeceği müjdesi, çocuklardan alkış aldı.

Kendilerine duyulan güven ve sorumluluğun bilinci ile Kartepe’ye hizmet etmek için çıktıkları bu yolda gördüğü ilgi ve desteğin moral kaynağı olduğunu belirten Başkan Hüseyin Üzülmez “Kartepe için belirlediğimiz hedeflere ulaşmak için projelerimizi bir bir yerine getirme gayretindeyiz. İlçemize olan hizmet aşkımızla çıktığımız bu yolda halkımıza hizmet ediyor olmanın mutluluğunu ve gururunu yaşamaktayım. Sağlam adımlarla yürüdüğümüz hizmet yolunda Kartepe ve Kartepelilerin geleceği için çalışıyoruz” dedi.

Kaynak: İHA