Ak Parti Elazığ Milletvekili Aday Adayı Alataş, Arıcak ve Alacakaya’yı Ziyaret Etti

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Elazığ Milletvekili aday adayı Gazi Alataş, seçim çalışmalarını Arıcak ve Alacakaya ilçelerinde sürdürdü.

Ak Parti Elazığ Milletvekili Aday Adayı Alataş, Arıcak ve Alacakaya’yı Ziyaret Etti
Alataş, ilçe belediye başkanları ve teşkilat yöneticileri ile esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek destek istedi.
Alataş, gün içerisinde ilk olarak Arıcak ilçesine bağlı Üçocak beldesine giderek Üçocak Belediye Başkanı Yılmaz Yegül’ü makamında ziyaret etti. Sorunlar hakkında Yegül’den bilgi alan Alataş, bölge halkının uzun yıllardır beklediği hastane yapımının tamamlanması için gerekli girişimlerde bulunacağını kaydetti.

Alataş daha sonra Arıcak Belediyesi’ni ziyaret etti. Arıcak Belediye Başkanı Ferit Yıldırım’dan ilçe hakkında bilgi alan Alataş, uzun yıllar süren bürokratlık deneyimlerini mecliste vekil olarak Elazığ halkına hizmet olarak ulaştırma gayreti içerisinde olacağının altını çizdi. Belediye Başkanı Yıldırım da Alataş’a aday adaylığı sürecinde başarılar dileyerek, Elazığlı olarak Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Müsteşar Yardımcılığı görevinde önemli hizmetler yapan Alataş’ın milletvekili olarak da güzel çalışmalara imza atacağına inandığını vurguladı.

Alataş daha sonra Bükardi Belediyesi’ne geçti. Ardından esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Alataş’a yoğun ilgi gösterildi. Daha önce Elazığ’ın milletvekiline değil bir Bakana ihtiyacı olduğunu açıklayan Alataş’ın bu söylemlerine buradaki vatandaşlardan da destek geldi. Esnaf ve vatandaşlar, Alataş’ın Bakanlık yapabilecek kapasiteye sahip olduğunun altını çizerek, kendisini mecliste milletvekili ardından da bakan olarak görmek istediklerini ifade etti.

Alataş, Erimli Belediyesi’ne de giderek ziyaretlerini tamamladı.
Kaynak: İHA