60 Kilometrelik Kovalamaca Sonrası Yakalandılar

Eskişehir Mihalgazi ilçesinde bulunan polis lojmanlarına hırsızlık yapmak için girdiği sırada fark edilen ve yaşanan kovalamaca sonucu 60 kilometrenin sonunda yakalanan şüpheli, ‘Bu alemde kral da biziz, paşa da biziz’ demesi dikkat çekti.


Eskişehir'den Mihalgazi ilçesine hırsızlık amacıyla giden Eren A. (20), Suat T. (37), polis lojmanlarına girdikleri esnada bir vatandaşın dikkatini çekti. Duruma müdahale eden İlçe Polis Amirliği ekipleri ile hırsızlar arasında kovalamaca başladı.

Başlayan kovalamaca Eskişehir şehir merkezine kadar devam etti. Yaklaşık 60 kilometre süren kovalamaca Sakintepe mahallesinde son buldu. Şüphelilerin içinde bulunduğu otomobil, Sakintepe mahallesinde bulunan bir tarlaya girdi. Otomobilden inerek kaçamaya başlayan şüphelilerden Suat T. girdiği bir evin kümesinde, diğer şüpheli Eren A. ise otomobilden uzaklaştığı sırada yakalandı. Yakalanan şüphelilerin polis aracına alındığı sırada Eren A.’nın küfür ederek, “Bu alemde kral da biziz, paşa da biziz” diye bağırması dikkat çekti.

Gözaltına alınan şüpheliler, Eskişehir Yunus Emre Devlet Hastanesi’nde yapılan sağlık kontrolünün ardından Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.
Kaynak: İHA