Mesut Yar'la Burada Laf Çok - İlyas İlbey: En vahşi yaratık insandır

Mesut Yar'la Burada Laf Çok programına konuk olan İlyas İlbey, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Mesut Yar'la Burada Laf Çok - İlyas İlbey: En vahşi yaratık insandır
CNN Türk ekranlarında yayınlanan Mesut Yar'la Burada Laf Çok programına konuk olan İlyas İlbey, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

İnce İnce Yasemince programında İtilmiş karakteriyle hafızalara kazınan Tiyatro Sanatçısı İlyas İlbey, 'Ayı' konusuna değindi.

'Cenab-ı allah'ın yarattığı en vahşi yaratık insandır' diyen İlbey, 'Bir ayıya insan mısın sen dersen ayı alınsın da, insana ayı mısın sen dersen insan alınmasın. Ayı insandan daha iyi bir yaratık. Ayrıca da ayı o kadar utanılacak bir hayvan değil. Ayının sadece karın doyurma mücadelesi vardır' şeklinde konuştu. İlbey şöyle devam etti:

'KASTAMONUSPOR'UN AMBLEMİNİ AYI YAPARDIM'

'Rusya'nın sembolü ayıdır. Kanada'nın sembolü ayıdır. Çin ve Japonya'nın sembolü de pandadır, o da ayının bir türüdür. Amerikan borsası ayılar ve boğalardır. Dünyanın en prestijli ödüllerinden 'Altın Ayı'. Şimdi bakıyorsun Fenerbahçe'nin amblemi kanarya, Galatasaray'ın aslan, Beşiktaş'ın kartal, Bursaspor'un timsah. Ben tek yetkili olsam Kastamonuspor'un amblemini ayı yaparım bunu da gururla yaparım.' BEYAZ GAZETE