Kartepe Belediyesi Camilerin Çehresini Değiştiriyor

Kartepe Belediyesi’nin, ilçedeki ibadethanelerin eksikliklerinin giderilmesi ve şık bir görünüme kavuşturulması yönündeki çalışmalarının bir ayağı da Rahmiye mahallesinde gerçekleştiriliyor.

Kartepe Belediyesi Camilerin Çehresini Değiştiriyor

Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler Yeşilkent Camii girişinde başlattığı sundurma ile camii yeni ve estetik bir görünüme kavuşturuyor.

Kartepe Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerin camilere yönelik düzenlemeleri Rahmiye mahallesindeki Yeşilkent Camii ile sürüyor. Cami çevre düzenlemeleri kapsamında geçtiğimiz aylarda duvar ve baskı beton çalışması yapılan ibadethanede belediye ekipleri kuran kursu önünde de sundurma çalışması başlattı.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı 4 kişilik marangozhane ekibi tarafından Yeşilkent Cami’de süren sundurma çalışmasında cami kütüphanesi önünde 48 metrekarelik alandaki sundurma tamamlandı. Çalışmanın devamında tuvaletlerin önü de 24 metrekarelik sundurma ile kapatılacak.

Yeşilkent Cami’ndeki çevre düzenlemesi çalışmaları mahalle sakinlerinin de beğenisini topladı. Başkan Üzülmez’e sunduğu hizmetler için teşekkür eden cami cemaati, “Başkan Üzülmez, camimizin çehresini değiştiren çalışması ise gönüllerimize de bir köprü yapmış oldu. Mahallenin eksikliklerinin giderilmesinde sergilediği başarılı performansı için ekibine ve şahsına mahalle sakinleri adına teşekkür ederiz” dediler.

Yeşilkent Camii’nde süren sundurma çalışması ile kursiyerlere ve cemaate hava koşullarından etkilenmeden kurs, dinlenme ve sohbet etme imkanı sağlanan düzenlemenin ay sonuna kadar tamamlanması hedefleniyor.
Kaynak: İHA