Evleneceksen Gel'de gelin adayı Aynur hanım herkesi ağlattı

Evleneceksen Gel adlı programa bir gelin adayının anlattıkları damga vurdu. Hastalığı hakkında açıklamalarda bulunan gelin adayı stidyoda bulunan herkesi ağlattı...

Evleneceksen Gel'de gelin adayı Aynur hanım herkesi ağlattı
Show TV'de yayınlanan Seda Sayan ve Uğur Aslan'ın sunduğu Evleneceksen Gel adlı programda gözyaşları sel oldu.

Birbirinden ilginç olayların yaşanmasıyla devamlı haber olan programa bu kez bir gelin adayının anlattıkları damgasını vurdu. Gelin adayı anlattıklarıyla hem kendisi ağladı hem de stüdyoda bulunanları ağlattı.

Böbrek rahatsızlığı nedeniyle diyalize girdiğini söyleyen gelin adayı Aynur Hanım 'Ben aslında hastalığımı ekrana getirmek istemiyordum... Herkese kızıyordum ağlıyor diye böyle konuşulunca ağlanıyormuş. Ben bu hastalıkytan ölmek istemiyorum Seda Hanım. Bu hastalık yüzünden benim kemiklerimin kırılacağını söylüyorlar. Benimle hastalığımdan dolayı evlenmek istemiyorlarsa zaten hastalığımı taşıyamayan gelmesin.

Ben daha çok gencim 24 yaşındayım ölmekten ziyade böbrek denilen şey zamanla vücudu yok ediyor. Bunları anlatmam acındırıyormuş gibi oluyor. Ama insan bunları ekranda anlatınca ağlayabiliyormuş ben bunu anladım. Artık böbrek nakli olmak istiyorum bıktım çünkü' dedi.

Anlattıklarıyla gözyaşına boğulan genç kadını program sunucusu Seda Sayan ile Uğur Aslan teselli etmeye çalıştı. Aynur Hanım'ın bu anlattıkları karşısında stüdyoda duygu dolu anlar yaşandı.