Canik'te ‘28 Şubat’ Paneli

Canik Belediyesi ve Genç Memur-Sen işbirliği ile "Tüm Yönleriyle 28 Şubat" konulu panel düzenlendi.

Canik'te ‘28 Şubat’ Paneli

Canik Kültür Merkezi'nde Ahmet Akça moderatörlüğünde gerçekleştirilen panele konuşmacı olarak katılan dönemin İstihbarat Daire Başkanı Bülent Orakoğlu ve Dönemin Başbakanlık Konut Amiri ve Basın Müşaviri Nezih Yıldırım 28 Şubat sürecinin tüm yönlerini katılımcılar ile paylaştı.

“TÜRKİYE'NİN GENLERİYLE OYNAMAK İSTİYORLAR”
Konuşmacılar tarafından 28 Şubat post-modern darbe süreci ve yaşanan olayların anlatıldığı panel öncesi konuşan Canik Belediye Başkanı Osman Genç, "Ben de 28 Şubat mağduruyum. 28 Şubat ülkemize ağır bedeller ödetmiş, ağır faturalar yüklemiştir. Biz, 28 Şubat'ın mağduru olarak, bugün de aynı zihniyetin yeniden hortladığına görüyoruz. 28 Şubat post-modern darbesiyle Türkiye'yi karanlığa mahkum etmek isteyenler bugün de 17 Aralık'ta paralel yapı taşeronluğunda Türkiye'nin genleriyle oynamak istemişlerdir" dedi.

GENÇ'TEN ORAKOĞLU ADINA FİDAN
Panelin ardından Başkan Genç, dönemin İstihbarat Daire Başkanı Bülent Orakoğlu ve Dönemin Başbakanlık Konut Amiri ve Basın Müşaviri Nezih Yıldırım'a "Bir Can Bir Fidan" projesi kapsamında adlarına dikilmiş fidan sertifikası verdi. Panele Canik Belediye Başkanı Osman Genç'in yanı sıra Memur-Sen İl Başkanı Necdet Güneysu, Genç Memur-Sen İl Başkanı Ali Sarıalioğlu, Meclis Üyeleri, STK Temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Öte yandan Orakoğlu ve Yıldırım, Başkan Osman Genç’i makamında ziyaret etti. Her iki misafir de ay-yıldızlı hizmet binasına hayran kaldı.
Kaynak: İHA