Beluk Açıklaması

AK Parti’den Adana milletvekilliği için aday adayı olan Pırlanta Erciyes Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Muammer Beluk, “Yeni Türkiye’nin Yeni Adana'sını için tüm gücümle çalışmak için adayım” dedi.

Beluk Açıklaması

Beluk, seçim çalışmaları kapsamında, merkez Yüreğir İlçe Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan'ı makamında ziyaret etti. Başkan Çelikcan ile kentin sorunları konusunda görüş alışverişinde bulunan Beluk, AK Parti'li belediyelerin hizmetleriyle farklarını ortaya koyduklarını söyledi.

Başkan Çelikcan ise uzun bir süredir yakından tanıdığı ve ilçedeki birçok sosyal sorumluluk projesinde yer alan iş adamı Muammer Beluk'un milletvekili aday adayı olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, başarı dileklerinde bulundu.

Beluk ve beraberindeki partililer, daha sonra uzun bir araç konvoyu ile İmamoğlu ilçesine giderek, hem partililer hem de halkla buluştu. Sevgi gösterileriyle karşılanan Muammer Beluk, AK Parti İlçe Başkanı Ali Ekiz ile görüştükten sonra toplanan kalabalığa hitaben bir konuşma yaptı.

Beluk, yaptığı her konuşmada, öncelikle neden aday adayı olduğu konusuna vurgu yaptı.

Makamların “amaç” değil, halka hizmet için “araç” olarak görülmesi gerektiğini ifade eden Beluk, “Hayatım boyunca hiç makam düşkünü olmadım. Tırnaklarımla kazıyarak kurduğum işimde de hiçbir zaman para kazanmayı öncelikli amaç olarak görmedim. Yüzlerce bina, binlerce konut yaptım. Aldığım hayır dualarıyla bugünlere geldim. Hiç kimseyi yanıltmadım, aldatmadım. Gözümde hiçbir zaman para kazanma hırsı olmadı. Rabbim şükürler olsun girdiğimiz her işte bizi başarılı kıldı. Adanamız için çıktığım bu yolda da başarı göstermekten başka gayem yok” şeklinde konuştu.

"BÜYÜK HİZMETLERİN YOLU SİYASETTEN GEÇİYOR"
İş adamı olarak şimdiye kadar binlerce konutluk inşaatlar yaparak Adana’nın gelişmesinde katkıda bulunduğunu belirten, ancak halka daha büyük ve kalıcı hizmetler yolunun siyasetten geçtiğini vurgulayan Beluk, “Adaylık gerekçemin altında aslında bu gerçek yatıyor. Siyaset yoluyla büyüdüğüm, güçlendiğim ve kazandığım bu topraklara olan borcumu ödemek istiyorum. Bunun bir duyarlılık göstergesi olduğunu düşünüyorum. Bu topraklarda büyüdüm ve kazandım. Şimdi bu topraklar için borcumu ödeme zamanı. İşte bunun için yola çıktım” ifadelerini kullandı.

Yıllarca iş hayatında edindiği tecrübeleri, bundan böyle Adana’nın daha imarlı, daha yaşanır, insanların daha mutlu olacakları bir kent dokusunda sürdürmeleri için kullanacağını kaydeden Muammer Beluk, “Gerek duygu ve fikirleriyle beslendiğim halkın içinden hiçbir zaman kopmadan, gerekse iş hayatındaki görgülerimden edindiğim tecrübeler bana vatandaşın ‘Nasıl bir Adana istediğini’ öğretti. Türkiyemiz gelişiyor, değişiyor. Yeni Türkiye’nin Yeni Adana’sını tesis etmeye ihtiyacımız var. Adanalının talebi de bu yönde. Adanalı artık daha bayındır, daha yaşanası bir şehir istiyor. 13 yıldır süren istikrar ve huzur ortamının devamını istiyor. İşte ben de halkın yoğun biçimde seslendirdiği bu talep doğrultusunda Yeni Türkiyemizin Yeni Adana’sına katkı sunmak için adayım. Üretmiş, üretiminin karşılığını bulmuş, kazanmış bir insanım. Bu yüzden şimdi girdiğim yarış bir karşılıksız hizmet yarışıdır” diye konuştu.

"HER ZAMAN BANA ULAŞABİLECEKSİNİZ"
Beluk, bu güne kadar her zaman halkın içinden birisi olduğunu kaydederek, “Rabbim nasip etti birçok sosyal sorumluluk kampanyaları yürüttüm. Şimdi birlikte daha da fazlasını yapmanın zamanı geldi. Ben ve danışmanlarına istediğiniz zaman ulaşabileceksiniz, sorunlarınızı çözmek için tüm imkanlarımla mücadele edeceğim” dedi.

AK Parti Adana milletvekili aday adayı Muammer Beluk sözlerini şöyle tamamladı:
“Sizlerin de desteğiyle halka hizmet için, hakka hizmet için bu göreve talip oldum. Bu bölgenin sorunlarını çok iyi biliyorum. İnşallah Yeni Türkiye ile birlikte bizim de Yeni bir Adana hedefimiz olacak. Adanamızın bu güne kadar dile getirilmeyen konularını birlikte gündeme taşıyacağız. Her şeyden önemlisi sürekli sizinle birlikte planlayıp, sizinle birlikte yürüyeceğim. Ne zaman bir ihtiyacınız olsa sizin sesiniz olacağım ve beni layık görür iseniz Meclis’te Adanamızın bayraktarlığı yapacağım.”
Kaynak: İHA