Alkollü Sürücü ve Arkadaşları Emniyeti Alarma Geçirdi

Kastamonu şehir merkezinde uygulama yapan trafik ekiplerinin 'dur' ihtarına uymayan alkollü sürücü, polise ve jandarmaya zor anlar yaşattı.

Alkollü Sürücü ve Arkadaşları Emniyeti Alarma Geçirdi

Kastamonu şehir merkezinde uygulama yapan trafik ekiplerinin dur ihtarına uymayan Doğukan T., yönetimindeki 37 LC 981 plakalı kamyonetle ilerlerken, Kastamonu şeker fabrikasındaki trafik ekiplerinin de dur ihtarına uymadı. Kurulan kapanla sol ön lastiğini de kaybeden kamyonet sürücüsü, buna rağmen kaçmaya devam etti. Ardından takip eden trafik ekiplerinin anonslarına ve dur ihtarlarına aldırış etmeyen sürücü, Alatarla Jandarma ekiplerini de atlatarak Taşköprü ilçe merkezine doğru seyretmeye devam etti.

Emniyet güçlerinin tedbir aldığı Taşköprü ilçe merkezi girişinde polislerin dur ihtarına ve havaya ateş açmasına da aldırış etmeyen alkollü sürücü ve arkadaşları emniyetin ve jandarmanın amansız takibi sonucu Taşköprü ilçe merkezi Emerce Caddesi üzerinde önü kesilerek durduruldu. Araç şoförü Doğukan T. (19) ile araçta yolcu olarak bulunan İsmail K. (22) ve Onur E. (18) emniyet güçleri tarafından kıskıvrak yakalandı. Gece boyu ekipleri peşinden koşturan alkollü gençler gözaltına alınarak emniyete götürüldü. Emniyette ifadeleri alınacak olan alkollü sürücü ve arkadaşlarının adliyeye sevk edilmesi bekleniyor. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Kaynak: İHA