Vergi Rekortmeni Gülsan Holding’e Vali Ata’dan Teşekkür Plaketi

Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında kurumlar vergisi 2013 yılı rekortmeni Gülsan Holding’i ziyaret eden Gaziantep Valisi Erdal Ata ve Vergi Dairesi Başkan Vekili Ahmet Uğur, Gülsan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Topçuoğlu’na teşekkür paleti verdi.

Vergi Rekortmeni Gülsan Holding’e Vali Ata’dan Teşekkür Plaketi

Gaziantep Valisi Erdal Ata tarafından Gülsan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Topçuoğlu ve Kaşmir Halı Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Topçuoğlu’na vergi haftası etkinlikleri kapsamında, 2013 yılı kurumlar vergisi şampiyonu olan Gülsan Holding adına günün anısına bir plaket verildi.

Vali Ata ve Vergi Dairesi Başkan Vekili Ahmet Uğur Gülsan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Topçuoğlu’nu kutlayarak vergi konusundaki hassasiyetlerinden dolayı teşekkür etti. Gülsan Holding’in sadece Gaziantep’in ve Türkiye’nin en önemli kurumları arasında yer aldığını ifade eden Gaziantep Valisi Erdal Ata vergi alanında olduğu gibi birçok sosyal sorumluluk projesinde de Gülsan Holding’in önemli çalışmalar gerçekleştirdiğini, eğitime verdiği desteği yaptırdığı okullarla taçlandırdığını ifade etti.

Toplumda vergi bilincinin oluşturulması ve tüm kesimlere benimsetilmesi amacıyla her yıl şubat ayının son haftasının Vergi Haftası olarak kutlandığını anımsatan Vergi Dairesi Başkan Vekili Ahmet Uğur, devletin bütçesinin temelini vergi gelirlerinin oluşturduğuna vurgulayarak 2013 yılı kurumlar vergisi rekortmeni Gülsan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Topçuoğlu’nu kutlayarak, “Vergi vermek yasal yükümlülüğün dışında bir vatandaşlık görevidir. Vatandaşlarımıza götürülecek olan hizmetlerde verginin çok büyük bir önemi vardır. Ülke gelirlerimizin yaklaşık yüzde 90'nı vergilerden oluşmaktadır. Devletin mevcudiyeti, varlığı, devamlılığı toplanan vergi gelirlerine bağlıdır. Vergi kaçırmak ve vergisini tam olarak beyan etmemek çocuklarımızın geleceğinin gasp edilmesi anlamına gelmektedir. Gülsan Sentetik Dokuma Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi geçtiğimiz yıllarda da vergi rekortmenliği gururunu yaşamış ve 2013 yılında bu gururunu sürdürmüştür. Şahsınızda sizi ve çalışma arkadaşlarınızı kutluyorum” dedi.

Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Gülsan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Topçuoğlu’da vergi vermenin kutsal bir görev olduğunu ve bu görevi liyakatiyle yerine getirmekten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti. Gaziantep Valisi Erdal Ata’nın Gaziantep için olduğu gibi Türkiye içinde önemli bir değer olduğunu sözlerine ekleyen Gülsan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Topçuoğlu, “Gaziantep’in birçok alanda gelişmesine katkılar sağlayan Valimiz Sayın Erdal Ata’ya hizmetlerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz. Toplumun bütün kesimlerini kucaklayarak başarı yolunda kentimizin gelişmesi, kalkınması yönündeki birçok projeye imza atan Sayın Valimizi kutluyorum. Göreve geldiği ve görev yaptığı dönemlere bakıldığında Gaziantep için çok zorlu ve stratejik bir dönemde görevini başarıyla yerine getirirken eğitim alanında gerçekleştirdiği reform düzeyindeki hizmetlerini unutamayacağız. Gaziantep’e iz bırakan bir isim olarak bu gün aramızdan ayrılıyor. Ne mutlu kendisine. Bundan sonraki yaşamında daha önemli görevlerde rol alacağına inanıyor, Gaziantep’e ve ülkemize gerçekleştirdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

Kaynak: İHA