Simav’da 26. Vergi Haftasına Görkemli Kutlama

26. Vergi Haftası Kütahya’nın Simav ilçesinde görkemli kutlandı.

Simav’da 26. Vergi Haftasına Görkemli Kutlama
Kutlamalar kapsamında Simav Vergi Dairesince bir hafta süreli etkinlikler düzenlendi.

Etkinliklerin ilki Hükümet Konağı önünde Atatürk Anıtına çelenk sunumu, saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlandı. Atatürk Anıtına çelenk sunumu yapan Simav Vergi Dairesi Müdürü Sezai Süzük, mesai arkadaşlarını da yanına alarak önce Kaymakam Gökhan Gürbüzerol’u, daha sonra da Belediye Başkanı Süleyman Özkan’ı makamında ziyaret ederek çalışmalarla ilgi bilgi sundu.
Etkinliklerin ikinci gününü mükellef ziyaretlerine ayıran Simav Vergi Dairesi çalışanları bu kapsamda 2014 yılı gelir vergisi Simav rekortmeni Keresteci Nurullah Koyuncuoğlu’nu Kekliktepe Mahallesindeki işyerinde ziyaret etti.
Gelir vergisinde yıllardır rekortmenliği kaptırmayan Nurullah Koyuncuoğlu’nu tebrik eden Simav Vergi Dairesi Müdürü Sezai Süzük ve çalışma arkadaşları işadamına çalışmalarında başarılar diledi.
Simav’ın 2014 gelir vergisi rekortmeni işadamı Nurullah Koyuncuoğlu’da misafirlerine çikolata ve çay ikramında bulundu.
Etkinliklerin üçüncü gününde ilçede eğitim gören öğrencileri makamında ağırlayan Simav Vergi Dairesi Müdürü Sezai Süzük konuklarına işyerini gezdirdi, çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Öğrencilerin çeşitli konulardaki sorularını da yanıtlayan Süzük, amaçlarının ilçede vergi rekortmeni mükelleflerini ödüllendirmenin yanı sıra vergi bilincini de geliştirmek olduğunu söyledi.

Etkinliklerle personelin motivasyonunu da artırmayı hedeflediklerini ifade eden Müdür Süzük, etkinlikler kapsamında ilçenin değişik yerlerine panolar astıklarını ve 26. Vergi Haftasını en iyi bir şekilde kutlamaya özen gösterdiklerini söyledi.

Simav Vergi Dairesi Müdürü Sezai Süzük, Simav’ın 2014 yılı Kurumlar Vergisi Rekortmeninin de Kazcıoğlu Otomotiv Sanayi ve Limited Şirketi olduğunu kaydetti.

Kaynak: İHA