Aday Adayı İsen’den Başkan Dişli’ye Ziyaret

Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanlığı’ndan istifa ederek Sakarya AK Parti’den milletvekili aday aday adayı Prof. Dr. Mustafa İsen, Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli’yi ziyaret etti.

Aday Adayı İsen’den Başkan Dişli’ye Ziyaret

AK Parti’den milletvekili aday adayı olan Cumhurbaşkanlığı eski Başdanışmanı Mustafa İsen Başkan Dişli’ye yaptığı ziyarette, Sakarya’nın Allah’ın rahmetini hiç esirgemediğini bir il olduğunu belirterek, “Yeni Anadolu otoyolu, Karadeniz sahil yolu, Karasu Limanı ve Karasu Demiryolu ile 5 yıl içinde yeni bir Sakarya olacak. Şehircilik olarak sizde çok güzel hizmetler yaptınız. Türkiye’de gelişim açısından Sakarya’dan daha iyi bir şehir olduğunu düşünmüyorum. Yeni liman, Güneydoğu Avrupa'nın Anadolu'ya açılan kapısı olacak. Dünyada tüm transferler denizyolu ve demiryolu ile yapılıyor. Tüm bu imkânların bir arada bulunduğu Sakarya, Türkiye’nin en hızla gelişen ili olacak. Ülkemizde son 13 yılda yapılan hizmetler Türkiye’nin nereden nereye geldiğinin göstergesidir” dedi.

Sakarya’nın yeni Türkiye'nin lokomotif kentlerinden biri olacağını kaydeden İsen, “Sakarya doğal zenginlikleri, sanayi yatırımları, ulaşım imkanları ve yetişmiş insan gücüyle, 2023'e yürüyen yeni Türkiye'nin en seçkin kentlerinden biri olacak. Hemşerilerimle birlikte Sakarya’nın bereketini değerlendirebilmek adına bu yola çıktım ” diye konuştu.

İsen’e çıktığı yolda başarı dileyen Başkan Dişli, “Sayın Milletvekili aday adayımız Mustafa İsen, herkesin çok yakından tanıdığı sevilen ve sayılan bir isim. Sakarya için bugüne kadar yaptıklarını biliyoruz. Adaylığınızı kutluyor, başarı diliyorum" şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA