Vali Erdal Ata'dan Oğuzeli Belediyesi'ne Veda Ziyareti

İçişleri Bakanlığ'nın son valiler kararnamesi ile Merkeze alınan Gaziantep Valisi Erdal Ata, Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç'a veda ziyaretinde bulundu.

Vali Erdal Ata'dan Oğuzeli Belediyesi'ne Veda Ziyareti

Geçtiğimiz günlerde yayınlanan valiler kararnamesi ile Merkeze alınan Gaziantep Valisi Erdal Ata veda ziyaretlerine devam ediyor. Vali Erdal Ata, veda ziyaretleri kapsamında Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç'ı makamında ziyaret ederek helallik istedi. Vali Ata'ya ziyaretinde Oğuzeli Kaymakamı Arif Gül ve Garnizon Komutanı P.Yrb Ahmet Arık eşlik etti.

Vali Ata burada yaptığı kısa açıklamada, Gaziantep'te görev yaptığı süre boyunca işbirliği içinde çalıştıklarını, ilçe yöneticileri ile birlikte çalışmaktan mutluluk duyduklarını kaydetti.

Vali Ata Oğuzeli ilçesinin gerek asayiş bakımından gerekse tertip ve düzeni ile Gaziantep'in en sakin ilçesi durumunda olduğunu söyledi.

Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç ise, Gaziantep Valisi Erdal Ata'nın Gaziantep'e katkılarından dolayı teşekkür ederek, "Sayın Valimiz özellikle eğitim alanında Gaziantep'e yeni bir ivme kazandırmıştır, kendileriyle işbirliği içinde çalışmış olmaktan son derece mutluyuz. Bundan sonraki görevlerinde de başarılarının devamını diliyoruz" değerlendirmesinde bulundu.
Kaynak: İHA