Üzülmez’e Muhtarlar Derneği’nden İadeyi Ziyaret

Kartepe Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Türker ve yeni yönetimi Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’e iadeyi ziyarette bulundu.

Üzülmez’e Muhtarlar Derneği’nden İadeyi Ziyaret

Ziyarette konuşan Kartepe Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Türker, “Dernek seçimimizden sonra derneğimize gelerek bizleri onurlandırdınız. Bizde iadeyi ziyarette bulunarak verdiğiniz destek için teşekkür etmek istedik. Göreve geldiğiniz günden itibaren biz muhtarlarla ilişkilerinizi en ideal noktaya taşıma adına sergilediğiniz gayretli çalışmalarınız takdirle karşıladığımızı ifade etmek istedik. Kartepe’de yerel yönetimle Kartepeli muhtarlarımızın iş birliği, bütünlük içinde birlik ve beraberliğin sorunsuz şekilde sürmektedir. İlk günden itibaren muhtarlara verdiğiniz destek ve hizmet noktasındaki performansınız için tekrar teşekkür ederim. Mahalle gezilerinizle başlattığınız bu katılımcı yönetim modelinizin görev sürenizce devam etmesi dileğindeyiz” dedi.

Yeni yönetime başarılar dileyen Başkan Üzülmez, “Son 12 yıldır Türkiye’deki yerel iktidarda, muhtarların yönetimdeki katkısı, payı, önemi her geçen gün daha da artıyor. Hukukun elverdiği ölçüde birbirimize destek olmaya devam ediyoruz. Uyum içerisinde, güzel işler ortaya çıkartarak hoş sada bırakmak için çalışıyoruz. Karşılıklı iyi niyet ve samimiyet çerçevesinde aşamayacağımız sorun yoktur. Her konuda aynı fikirde olmasakta, istişare eder, vatandaşımızın yararına olacak şekilde ortak payda da mutlaka buluşuruz. Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz. Biz de proje ile hizmet ile Allah rızası ile anılmak için bu yola çıktık. Bu ilkelerimizden taviz vermeden de devam edeceğiz” dedi.

Kartepe Muhtarlar Derneği Başkanı Türker ve yönetim kurulu üyelerinin Belediye Başkanı Üzülmez’e gerçekleştirdiği iadeyi ziyaret samimi atmosferde içilen çaylar ardından gerçekleşe sohbet ile sürdü.
Kaynak: İHA