Sarıyer'deki Otobüs Kazası

Sarıyer'de kontrolden çıkan otobüsün çarpması sonucu hayatını kaybeden Sevim Paralı (59) ve Gül Fürüye Düzgün'ün (48) cenazeleri toprağa verildi.

Tarabyaüstü Araba Yolu Caddesi'nde dün meydana gelen kazada ölen Paralı ve Düzgün için Cumhuriyet Mahallesi Merkez Camisi'nde cenaze töreni düzenlendi.

Törende, Paralı için taziyeleri babası Cemil ile oğlu Ceyhan Paralı kabul etti. Paralı'nın annesi Şerife Paralı ve bazı yakınlarının tabuta sarılarak uzun süre ağladıkları görüldü.

Düzgün'ün taziyelerini ise eşi Hüseyin Düzgün kabul etti.
Törene kazada ölen kadınların yakınları, vatandaşlar, eski Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül ve Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç katıldı.

Burada ikindi vakti kılınan namazın ardından, Paralı'nın cenazesi Feriköy Mezarlığı'nda, Düzgün'ün cenazesi de Kireçburnu Mezarlığı'nda toprağa verildi.

- "Otobüslerin bakımı iyi yapılmalı"
Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, tören sırasında gazetecilere yaptığı açıklamada, belediye otobüslerinin bakımlarının iyi yapılması ve sürekli kontrolden geçirilmesi gerektiğini söyledi.

İstanbul gibi kalabalık bir şehirde yaya fazlalığı olduğuna dikkati çeken Genç, sürücülerin eğitiminin aksatılmaması ve kontrol edilmeleri gerektiğini vurguladı.

Kaynak: AA