İşte Benim Stilim - Kemal Doğulu ile yarışmacı Melisa arasında sert kavga

İşte Benim Stilim yarışmasının bugünkü bölümünde tansiyon yükseldi. Jüri Kemal Doğulu ile yarışmacı Melisa arasında gergin anlar yaşandı.

İşte Benim Stilim - Kemal Doğulu ile yarışmacı Melisa arasında sert kavga
TV8 ekranlarında yayınlanan Öykü Serter'in sunduğu, Ivana Sert, Kemal Doğulu ve Nur Yerlitaş'ın jüriliğini yaptığı İşte Benim Stilim yarışmasının bugünkü bölümünde tansiyon yükseldi.

Kemal Doğulu, yarışmacı Melisa ile yaşadığı iki olayı anlattı:

'Birinci olay; bu merdivenlerden iniyordun bana omuz atarak geçtin. Özür dilemeycektim ben olduğumu fark edince 'Özür dilerim' dedin. İkinci olay; şu arkadaki dar koridorda yaşandı. Benim ayağımı burktuğum gün, Serkan kolumdaydı ve sen avazın çıktığı kadar bağırarak 'Arkadaşım yol verin, çekin, açın yolu' diyerek geçmeye çalışıyordun. Sonra Serkan 'Kemal Bey yürüyemiyor' dedi, sen de 'Kemal Bey siz miydiniz özür dilerim' dedin. Burada beni olayın dışında bırakalım. Oradaki kim olursa olsun bu yaşanan iki olayda da sen bir insana kamera arkasında o şekilde davranamazsın. Burada sergilediğin şey bana samimiyetsiz geliyor. Bizim önümüzde 'özür dilerim' diyorsun. Çok özür diliyorsan çok hata yapıyorsun demektir.'

Bunun üzerine Melisa, 'İnsanları konumlarına göre ayırt etmiyorum. Arkada da özür dileyebiliyorum' diyerek kendini savundu.

'SAHTE GÜLÜŞÜNÜ SURATINDAN ÇIKART'

'İnsanları konumlarına göre ayırt ediyorsun' karşılığını veren Doğulu, 'İnsanlara konumlarına göre saygı göstereceksen gösterme. Sen çaycıdan temizliğimizi yapan arkadaşlarımıza kadar saygı göstermek zorundasın. Gerçek değilsiniz. O sahte gülüşünü de suratından bir çıkart, sen o değilsin' dedi.

'Ben buyum Kemal Bey' diye çıkışan yarışmacıya Nur Yerlitaş, 'Sen çok cevap veriyorsun, tut çeneni' diye azarladı.

Kemal Doğulu ile Melisa arasındaki gerginlik ilerleyen dakikalarda iyice arttı.

'HADDİNİ BİL!'

Melisa, Doğulu'ya sesini yükseltince tansiyon iyice yükseldi.

'Sen bir ses tonuna hakim ol, haddini bil' diyerek yarışmacıyı azarlayan Doğulu, 'Sen sahtesin' dedi.

Melisa da Doğulu'ya, 'Gönderin o zaman beni eleme gecesi. Gönderin, istemiyorum bu kadar sevgisiz bir yerde kalmak' diye çıkıştı.

Doğulu da, 'Ben istersem gönderirim. Sen kiminle ne konuşuyorsun? Neyin sahteliğindesin?' karşılığını verdi. BEYAZ GAZETE