Havza Ticaret Odası'ndan Ziyaretler

Havza Ticaret Odası (TSO) yönetimi bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Havza TSO Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Acar, Meclis Başkanı Mustafa Başaran ve TSO Yönetim Kurulu Üyeleri ilk olarak genel kurul sonrası başkanı ve yönetimi değişen Havza Ziraat Odasını ziyaret ederek Oda Başkanı Coşkun Genç ile görüştü.
Acar, "İlçemiz TSO Yönetim Kurulu ve Meclis Üyelerimiz ile birlikte, yapılan seçimlerde Ziraat Odası Başkanlığına seçilen ve aynı zamanda Karameşe Mahallesi muhtarımız olan Coşkun Genç'e ve yönetimine yeni görevlerinde başarılar dileriz. Sivil toplum kuruluşları olarak ilçemiz için yapılacak olan her türlü işbirliğine, üzerimize düşeni yapmaya hazırız. Amacımız Havza'ya hizmet" dedi.

Havza TSO Meclis Başkanı Mustafa Başaran ise "Ziraat Odasına seçilen yeni yönetimi kutlarız, yeni yönetimin bundan sonraki çalışmalarında başarılar dilerken Havza TSO olarak birlik ve beraberlik içerisinde yapılabilecek ortak çalışmalarda her zaman yanlarındayız" diye konuştu.

Ziraat Odası Başkanı Coşkun Genç ise Havza için yapılacak her şeyde görev almaya hazır olduklarını belirterek şunları dile getirdi:
"Ziyaretlerinden ötürü başkanlarıma teşekkür ederim. İlçemiz Ziraat Odasına ziraat mühendisi kazandırmak amacıyla çalışmalarımız başlamıştır. Diğer projelerimiz de zaman içerisinde hayata geçecektir. Sizlerin ziyareti beni mutlu etmiştir, bu vesile ile sizlere ve sizlerin nazarında tüm TSO üyelerine teşekkür ederim."
Havza TSO heyeti daha sonra Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) tarafından bu yıl 3.'sü verilen KOBİ ve Girişimcilik birincilik ödülünü kazanan Akra Kimya'yı ziyaret etti.
Havza TSO Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Acar, Meclis Başkanı Mustafa Başaran ve TSO Yönetim Kurulu Üyeleri Akra Kimya sahipleri Şuayip ve Eyüp Temel ile bir süre görüştü ve yarışma süreci hakkında bilgiler aldı.
Acar, "Odamıza kayıtlı bir firmanın Türkiye çapında birinci olması bizleri ziyadesiyle mutlu etmiştir. Ödülünü Başbakanımız Ahmet Davutoğlu'nun elinden alan Akra Kimya, hem ilçemizin tanıtımında hem de ilçe ticaretinde Havza'nın adını ülkemize duyurmuştur. Bu ödül aynı zamanda kurulma çalışmaları devam eden Havza OSB'nin de tanıtımına katkı sağlayacağı düşüncesindeyiz. Kendilerine başarılarının devamını dilerim" dedi.

Firma Sahiplerinden Eyüp Temel ise ziyaret için teşekkür ederek şunları kaydetti:
"Bizim için önemli bir ödül. Cam bayiliğinden başlayan işletmenin böylesi önemli bir ödülü alması bizim adımıza gurur verici. AKRA Kimya 22 yıl önce aile şirketi olarak kuruldu ve bayilik statüsünde başladığımız işten yaptığımız yatırımlar ile ihracat yapan bir firma haline geldik. Bu yolculuk da her zaman yanımızda olan Havza TSO Yönetiminin ziyareti bizler için onur vericidir."
Kaynak: AA