Güreşçilerden Kaymakam Tanrısever'e Ziyaret

Samsun'da düzenlenen Yıldızlar Serbest Stil Güreş İl Birinciliği müsabakalarından madalya kazanan güreşçiler Havza Kaymakamı Alper Tanrısever'i ziyaret etti.

Beş birincilik, 3 ikincilik ve 5 üçüncülük alarak madalya kazanan güreşçilere ziyaretlerinde Havza Milli Eğitim Müdürü Uğur Sağlam, Havza Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Cafer Uzun, okul müdürleri eşlik etti.
Ziyarette güreş takımı ve gençleler yönelik olarak açılan kurslar hakkında bilgi veren Havza Milli Eğitim Müdürü Sağlam, "İlçemizde Müdürlüğümüz ve Havza Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü işbirliğinde farklı branşlarda spor kurslarımız devam ediyor. Amacımız spora yetenekli gençlerimize destek olurken bir taraftan da gençlerimizi ve çocuklarımızı kötü alışkanlıklardan uzak tutmak" dedi.

Havza Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Cafer Uzun ise "Şu an 60 kadar güreşçimiz kurslarımıza devam ediyor. Şu an başlattığımız bir çalışma ile özellikle aile yapısı düzensiz çocuklarımızı spora yönlendirerek onları topluma faydalı bireyler olarak yetiştirmek adına spor kurslarına başlatıyoruz" diye konuştu.

Bir süre güreşçiler ile sohbet eden Kaymakam Tanrısever; gençlere ve çocuklara yönelik her türlü projeyi desteklediklerini belirterek şunları dile getirdi:
"Spor gençlerimizin yetişmesinde ve kötü alışkanlıklardan uzak durmasında çok büyük etken. Spor yapan öğrencilerimiz aynı zamanda derslerinde de başarı göstermekte. Bunun da nedeni disiplinli çalışma. Bu alışkanlığı tüm gençlerimize edindirmeliyiz."
Ziyaretin sonunda Havza Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Cafer Uzun tarafından Kaymakam Tanrısever'e hediye takdim edildi.
Kaynak: AA