Chp Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer Helallik İstedi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer, partililerden helallik istedi.

Chp Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer Helallik İstedi

CHP Muratlı İlçe Teşkilatı’nı ziyaret eden Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer, partililer ile bir araya gelerek helallik istedi. 2011 genel seçimlerinde ön seçimden birinci çıktığını hatırlatan Candan Yüceer, "Hepinizin desteğiyle birinci oldum. Beni parlamentoya, meclise gönderdiniz. Haklı bir gururu yaşadım dört yıl boyunca. Sizin desteğiniz sayesindedir bu. Keramet bende değil, bu bir ekip olayı, takım olayı, birlik beraberlik olayıdır. Asıl kazanmak iktidar olabilmek, asıl kazanmak Atatürkçü düşüncenin iktidarda olabilmesidir. Yoksa Ali gitmiş Veli gelmiş, Candan gitmiş bir başkası gelmiş fark etmiyor" dedi

Örgüt emekçileri olarak her halükarda kontenjansız ön seçim istediklerini dile getiren Yüceer, "Bunu her zaman da dile getirdik. Bu tüm örgütlerimizin ortak talebidir. Ama tabi ki bu genel merkezimizin takdirindedir" diye konuştu.

Yasaların herkes için geçerli olduğunu vurgulayan Yüceer, "Mecliste önümüze bir sürü yasa geldi. Hepsini de geçirdiler. Demokratik, laik, hukuk devletinin ihtiyacını karşılayacak hiçbir yasa geçmedi. O yasalar yürütmenin, hükümetin siyasetin ihtiyacını karşıladı. Biz muhalefetimizi yaptık ama o birilerinin parmak çoğunluğuyla geçti" ifadelerini kaydetti.

Kaynak: İHA