Ahmet Reyiz Yılmaz: Birleşmelere açığız

MYP Lideri Ahmet Reyiz Yılmaz, önümüzdeki seçimlere ilişkin, "Muhalefet partilerden teklif gelmesi durumunda birleşmelere kapı kapatmayacağız" dedi.

Ahmet Reyiz Yılmaz: Birleşmelere açığız
Muhafazakar Yükseliş Partisi (MYP) Lideri Ahmet Reyiz Yılmaz, önümüzdeki seçimlere ilişkin, "Muhalefet partilerden teklif gelmesi durumunda birleşmelere kapı kapatmayacağız" dedi.

Ahmet Reyiz Yılmaz yaptığı yazılı açıklamada, "Bu seçimde biz de varız" dedi.

İyi bir seçim süreci geçirmek için teşkilatlara talimat verdiğini belirten MYP Lideri Yılmaz; "Teşkilatlarımızda ciddi bir heyecan var. Milletimizde de yeni bir arayış açıkça görülmektedir. Bu manada yeni bir vizyon arayanlara adres olmak için çalışmalarımızı hızlandıracağız" diye konuştu.

"İyi bir oy almak için her şeyi yapacağız
"

"Öncelikle il ve ilçe teşkilatlarımızı 9 Mart'a kadar revize ederek güçlendireceğiz" diyen Yılmaz, "Sonrasında milletvekili adaylarımızı tespit edeceğiz. Daha sonra geniş bir medya kampanyası ile halkımıza ulaşmayı planlıyoruz. Bu konuda yapılacak maksimum ne varsa parti olarak yapmaya hazırız" ifadelerini kullandı.

Muhalefet partilerden teklif gelmesi durumunda birleşmelere kapı kapatmayacaklarını da vurgulayan Yılmaz, "Tek başımıza alacağımız oyların gerek iktidar gerek muhalefet partilerinde vekil sayısını etkileyeceği kesindir. Zira son seçimlerde bir oyun değeri az miktarda oy nedeni ile kaybedilen vekilliler ile ortaya çıkmıştır" şeklinde konuştu.
BEYAZ GAZETE