Suşehri ‘fırat Yılmaz Çakıroğlu’ İçin Yürüdü

Suşehri ilçesinde Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı üyeleri, Ege Üniversitesi’nde çıkan kavgada bıçaklanarak hayatını kaybeden Fırat Yılmaz Çakıroğlu için mevlit okuttu ve daha sonra yürüyüş düzenledi.

Suşehri ‘fırat Yılmaz Çakıroğlu’ İçin Yürüdü

İlçe merkezinde bulunan Şahinler Cami’nde ikindi namazı öncesi okutulan mevlit sonrası, Cami yanında toplanan vatandaşlar, Sivas Caddesi üzerinden başlayan yürüyüşte tekbirler getirerek çeşitli sloganlar attılar. Muhsin Yazıcıoğlu çay bahçesi önüne kadar yürüyen vatandaşlar burada saygı duruşunda bulundu ve İstiklal Marşı okudu.

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Suşehri Temsilcisi İbrahim Bal, Ege Üniversitesi’nde çıkan kavgada bıçaklanarak hayatını kaybeden Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nun öldürülmesinin kendilerini derinden üzdüğünü söyledi.

Bal,“Üniversite kampüslerini terör örgütü kamplarına çeviren eli kanlı teröristler, söz konusu üniversiteyi adeta saldırı üssü olarak kullanmaya başlamışlardır. Kampüste kargaşa çıkaran kanı bozuk hainler, ülkücü öğrencilere saldırarak, Fırat Çakıroğlu isimli gönüldaşımızı bıçaklamışlardır. Uğradığı bıçaklı saldırı sonucu gönüldaşımız Çakıroğlu şehit edilmiştir. Bu taviz sürecinden yüz bulan şeref yoksunu bölücüler, milliyetçi ülkücü gençleri hedef almaktadırlar. Bu vesileyle devlet erkanına sesleniyoruz. Elim saldırıyı gerçekleştirenlerin bulunup en ağır şekilde cezalandırılması hükümetin namus borcudur. Ülkücü hareket şehit kardeşinin davasının her zaman takipçisi olacaktır. Bu saldırının derhal aydınlatılması, failin hemen bulunması gerekmektedir. Ülkücüler için bıçak kemiğe dayanmıştır. Ülkenin bekası ve selameti için sabır ve sukutu şiar eden ülkücüler fırtına öncesi sessizliği de daime içlerinde barındıracaklardır.”dedi.

Yürüyüş olaysız bir şekilde sona erdi.
Kaynak: İHA