Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, AK Parti Mudanya İlçe Gençlik Kolları Yönetim Kurulu üyeleri ile bir araya geldi.

BURULAŞ'ta gerçekleşen ziyarette Başkan Altepe, Mudanya'nın Büyükşehir Belediyesi'nin hizmetlerinden nasibini almaya devam edeceğini söyledi.

Bursa'nın her alanda adını duyuran önemli bir kent olduğunu söyleyen Başkan Altepe, kentin tüm ilçeleriyle gelişip daha da güzelleşmesi hedefiyle en iyi hizmetlerin aralıksız sürdürüleceğini ifade etti.

Mudanya'nın Bursa için önemine vurgu yapan Başkan Altepe, ''Büyükşehir Belediyesi olarak Mudanya'nın yanındayız. İlçedeki hizmetlerimize devam edeceğiz. Bursa kazanırsa Mudanya da kazanır.'' dedi.

AK Parti Mudanya İlçe Gençlik Kolları üyeleri de ilçedeki çalışmaları hakkında bilgi paylaşımında bulundukları Başkan Altepe'nin yanında olduklarını söyledi.

Başkan Altepe sonrasında, Bursa Somuncu Baba Vakfı, THK İnegöl Sportif Havacılık Kulübü ve Bursa Mobilya Dekorasyon Sanayicileri ve İşadamları Derneği Yönetim Kurulu üyeleriyle de bir araya geldi.
Kaynak: AA