Diyaliz Servisi Şoförü Trafik Kurbanı Oldu

Muğla’nın Ortaca ilçesinde, çevre yolunda karşıya geçmek isterken otomobil çarpması sonucu ağır yaralanan diyaliz servisi şoförü kurtarılmadı.

Diyaliz Servisi Şoförü Trafik Kurbanı Oldu

Dalaman ilçesinde oturan ve Ortaca Yücelen Hastanesi Diyaliz Merkezinde şoför olarak çalışan evli ve iki çocuk babası Ercan Çakır (44), dün saat 18.00 sıralarında yol çalışması nedeniyle trafiğin tek şeritten verildiği Muğla- Fethiye Karayolu üzerindeki Ortaca Özel Yücelen Hastanesi Diyaliz Ünitesi önünden yolun karşısına geçmek istedi. Kontrolsüz şekilde karşıya geçtiği ileri sürülen Çakır’a, Muğla istikametinden Fethiye yönüne giden M.G (33) idaresindeki 48 FK 796 plakalı otomobil çarptı. Çarpmanın etkisiyle havaya fırlayan ve refüjün öbür tarafındaki asfalta çakılan diyaliz servisi şoförü Çakır, kafası ve ayağından ağır yaralandı. Yücelen Hastanesi Acil Servis Doktoru Yasemin Dikici ile Çocuk Doktoru Op.Dr. Metin Ertürk yaralıya ilk müdahaleyi kaza yerinde yaptı.

Polis ve 112 Acil Servis ambulans ekibi olay yerine gelip ilk müdahaleyi yaptıktan sonra yaralıyı Ortaca Devlet Hastanesi Acil Servisi’ne götürdü. Ağır yaralı ve bilinci kapalı olan Ercan Çakır, bekletilmeden Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Araştırma ve Eğitim Hastanesine sevk edildi. Burada doktorların tüm çabalarına rağmen Ercan Çakır hayatını kaybetti.
Otomobil sürücüsü M.G. gözaltına alındı.
Kaynak: İHA