Salih Cora Seçim Çalışmalarına Hız Verdi

AK Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı Av. Salih Cora, seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Salih Cora Seçim Çalışmalarına Hız Verdi

AK Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı Av. Salih Cora seçim çalışmalarına hız verdi. AK Parti ilçe teşkilat mensupları ile birebir diyalog kurarak görüş alışverişinde bulunan Cora, AK Parti Düzköy İlçe Teşkilatı'nı ziyaret etti. Cora'nın Düzköy programına AK Parti Düzköy İlçe Eski Başkanı Yılmaz Ankara ve ilçe yöneticileri ile il delegeleri de katıldı.

Milletvekili adayı Av. Salih Cora parti mensuplarına hitaben yaptığı konuşmada, çok çalışmaları gerektiğini ifade ederek 'Yeni Türkiye' hedefinde yapılacak çok işlerin olduğunu belirtti.

Kendisinin de bu hedefte bir hukukçu olarak katkı sağlayacağını söyleyen Cora şöyle konuştu: “Yapacak işimiz çok. Bunun için çok çalışmalıyız. Fikir üretmeli, iş üretmeliyiz ama mazeret üretmemeliyiz. Yeni Türkiye yolunda güçlü bir iktidar olmalı. Yeni anayasa ve Başkanlık Sistemi için AK Parti olarak iktidara çok daha güçlü gelmeliyiz. Bütün seçimler bir tarafa bu seçim bir tarafa. Hantal, eski demode anlayışların yerine doğru olanı koyacağız. Ülkemize yeni anayasa ile tıkır tıkır işleyen, pırıl pırıl parlayan bir demokrasi gelecek. Bu manada her türlü vesayetin ortadan kalktığı yeni dönemde bir hukukçu olarak katkı sunacağız.”dedi.

Cora, AK Parti Trabzon eski milletvekili Mustafa Cumur'un geçen hafta vefat eden Fulya Cumur'un kabirlerini de ziyaret etti. Bu ziyaretin ardından Çayırbağı Mahallesi'ne giden Cora, burada partilileri ziyaret ederek sohbet etti.
Kaynak: İHA