Kayıp Kadını Donmak Üzereyken Avcılar Buldu

Bursa'da, dün ailesi tarafından polise kayıp ihbarı yapılan kadın, dere kenarında donmak üzereyken avcılar tarafından bulundu.

Alınan bilgiye göre, Yıldırım Belediyesinde şehir planlamacısı olarak çalışan Figen Özel Boynikoğlu (30), dün öğle molasında eşyalarını iş yerinde bırakarak ayrıldı. Mola sonrası Boynikoğlu'nun dönmemesi üzerine mesai arkadaşları tarafından ailesine bilgi verildi.

Onu gidebileceği yerlerde arayan ailesi, polise kayıp ihbarı yaptı ve bunun üzerine arama çalışması başlatıldı.
Yıldırım ilçesi Cumalıkızık Mahallesi'nin Küçükbalıklı Deresi mevkisinde avlanırken karların içinde bir kadının hareketsiz yattığını gören 3 avcı, bunun bir ceset olduğunu zannetti. Üzeri karla kaplı kadına bir süre masaj yapan avcılar, yaşadığını fark ederek onu yaklaşık 1 kilometre uzaklığındaki su dolum tesisine taşıdı.
Kadını sıcak bir odaya alıp ısınması için çorba içiren avcılar, daha sonra polise haber verdi. Tesise gelen polis ekipleri, bu kişinin Figen Özel Boynikoğlu olduğunu tespit etti. Bunun ardından kadının ailesi ve arkadaşları da tesise geldi.
Bulunduğu yere nasıl geldiği henüz bilinmeyen Boynikoğlu, 112 Acil Servis ekiplerince Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.
Kaynak: AA