Başkan Üzülmez Rahmiye Mahallesinde İncelemelerde Bulundu

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez Kartepeli vatandaşın istek ve sorunlarını dinlemek üzere Rahmiye mahallesini ziyaret etti.

Başkan Üzülmez Rahmiye Mahallesinde İncelemelerde Bulundu

Başkan Üzülmez şeffaf ve vatandaş odaklı yönetim modeli çerçevesinde başlatılan Mahalle Gezileri ile halkın sorunlarını yerinde gözlemlemeye devam ediyor. Bu çerçevede Kartepe’yi karış karış dolaşan ve ziyaret edilmedik mahalle bırakmamayı amaçlayan Başkan Üzülmez ve ekibi Rahmiye Mahallesini ziyaret etti.

Rahmiye ve Yeşilkentli vatandaşların istek, sorun ve çözüm önerilerini dinleyen Başkan Üzülmez, beraberindeki meclis üyeleri, başkan yardımcıları, koordinatörler ve icracı müdürlerinden oluşan ekibiyle birlikte yoğun bir gün geçirdi. Vatandaşla selamlaşarak hal hatır sormayı ihmal etmeyen Başkan Üzülmez, Rahmiye ve Yeşilkentli esnafın sorunlarını dinlerken uygun görülen işyerlerine örnek işyeri belgesi verildi.

Rahmiye Mahallesi muhtarı İrfan Erçelik’in de eşlik ettiği mahalle gezisinde oldukça yoğun bir gün geçiren Başkan Üzülmez, “Şeffaf bir yönetim modeli çerçevesinde siz Kartepeli vatandaşlarımızı dinlemek için buradayız. 41 Proje kapsamında planladığımız projeler üzerinde yoğun bir şekilde çalışırken, uygulamasına başladığımız tüm projeler hızla devam edecek. Böylece Kartepemiz hak ettiği noktaya hepimizin çabaları sayesinde gelecek” dedi.

Göreve geldikleri günden beri şeffaf ve katılımcı yönetim modeli çerçevesinde çalıştıklarını kaydeden Başkan Üzülmez, sistemli çalışmalarına devam edeceklerini söyledi.

Kaynak: İHA