Ahmet Çakar: Pilates Hokkabazlıktır, Selfie Çeken Ruh Hastasıdır

Beyaz Tv ekranlarında yayınlanan Beyaz Futbol programında Ahmet Çakar, selfie ve pilates ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Ahmet Çakar: Pilates Hokkabazlıktır, Selfie Çeken Ruh Hastasıdır
Ahmet Çakar: Pilates Hokkabazlıktır, Selfie Çeken Ruh Hastasıdır
Ertem Şener'in hazırlayıp sunduğu Ahmet Çakar, Sinan Engin, Rasim Ozan Kütahyalı ve Abdülkerim Durmaz'ın yorumlarıyla Pazar günleri 23:00'da BEYAZ TV ekranlarında yayınlanan Beyaz Futbol programında Ahmet Çakar, Pilates, hokkabazlık, selfie ruh hastalığıdır dedi.

Ahmet Çakar'dan gündeme damgasını vuran o açıklama;

"Bu ne selfie felan, millet ALS hastalığı için buz dolu kapla üzerine buz döküyor, oldu bittiye getiriyorlar soytarılık, selfie çekiyorsunuz soytarılık, yarın bir gün millet başka bir şey yapar onuda yaparsınız, örnek olarak millet kulağının ucundan bir santim keserse, bunu da yaparsınız siz.

Amerika Birleşik Devletleri Psikoloğlar Birliği, Selfienin çekilip bunun sosyal medyada yayınlanmasına ruhsal bozukluktur diye damga vurmuşlardır. Bunu ben söylemiyorum, gecenin bu saatinde bir eski hakem, bir doktor selfie çekmek, selfie rahatsızlığı bir ruh hastalığıdır dediğimi benden çıktığını söylemiyorum. ABD dünya tıbbının en ileriye gitmiş ülkesi ve buranın bütün psikoloğları birliği selfie ruhsal bozukluktur diyor. Kendini çekmek ve bunu sosyal medyada yayınlanması ilği eksikliği, ilği görmek amacıyla yapılmış bir eylem olarak nitelemişler, bununda temelinde özgüven eksikliği yani kendine güven eksikliğidir. Her kim ki selfie çekip yayınlıyarsa ve bu işten keyif alıyorsa ruh hastasıdır. Her kim ki selfieyi çekip sosyal medyada paylaşıyorsa bilin ki onda ciddi arıza ve özgüven eksikliği vardır." dedi.