Yılmaz: Türkiye'nin kaderi Bahçeli'nin elinde

Muhafazakar Yükseliş Parti Lideri Ahmet Reyiz Yılmaz, "Türkiye’nin kaderi Bahçeli’nin elinde. Kendisine dağınık taşları topla çağrısında bulunuyorum" dedi.

Yılmaz: Türkiye'nin kaderi Bahçeli'nin elinde
Muhafazakar Yükseliş Parti Lideri Ahmet Reyiz Yılmaz, "Türkiye'nin kaderi Bahçeli'nin elinde. Kendisine dağınık taşları topla çağrısında bulunuyorum" dedi.

MYP Muhafazakar Yükseliş Parti Lideri (MYP) Ahmet Reyiz Yılmaz, yaptığı yazılı açıklamada MHP Lideri Devlet Bahçeli'ye seslendi.

Ülkenin yeni bir seçim yaşayacağını ifade eden Yılmaz, "Bu seçimlerde Sayın Bahçeli kucaklayan ve seçime girme hakkı kazanmış olan diğer partileri bir çatı altında toplarsa, muhakkak ki vekil sayısı bugün olduğu gibi 52 milletvekilinin çok üzerine çıkartacaktır" dedi.

"Büyük küçük demeden güç birliği şart"

MYP Lideri Yılmaz, "Sayın Bahçeli büyük küçük demeden kollarını açarak bir oyun bir milletvekili ettiği realitesi ile büyük bir sinerji oluşturabilir. Bunu yapmaması için hiçbir neden yoktur. Hepimiz ülkemizi seviyoruz ve bu ülkenin selameti hepimizin ortak değeridir" şeklinde konuştu.

"Siyasette küslük olmaz"

Yılmaz şunları kaydetti:

"Biz milli bir kültürün ortak değerleriyiz. Eğer bugün ülke bu kötü gidişata sahipse, buna dur demesi gereken ilk önce kendisini milliyetçi tanımlayan liderler olmalıdır. Eğer söz konusu vatansa gerisi teferruat olur. Bu nedenle siyaset küslük kaldırmaz. Aksine kucaklayıcı ve birleştirici olmak gerçek manada erdemdir. Bu vesile ile sayın Bahçeli'ye çağrımız birleştirici olmasıdır." BEYAZ GAZETE