Ak Parti Karatay İlçe Başkanı Genç Açıklaması

AK Parti Karatay İlçe BaşŸkanı Mehmet Genç, "ǖnümüzdeki seçimlerde, Konya'da AK Parti'nin en yüksek oy aldığŸı birinci ilçe olmayı hedefliyoruz. LJalışŸmalarımız o yönde devam ediyor" dedi.

Genç ve başŸkan yardımcılarının aralarında bulunduğŸu heyet, Anadolu Ajansı Konya Bölge Müdürü Ahmet Kayır'ı ziyaret etti.
Burada, parti çalışŸmaları hakkında bilgi veren Genç, Karatay'ın AK Parti'nin en yüksek oy aldığŸı ilçerden biri olduğŸunu aktardı.
Genç, 7 Haziran seçimlerine yönelik çalışŸmaların giderek hız kazandığŸını belirterek, "BaşŸbakanımız Ahmet DavutoğŸlu'nun hemşŸehrimiz olması aynı zamanda en yükse oyu almamızdan dolayı bu seçimlere giderken sorumluluğŸumuz daha da arttı. Bu başŸarıların devamı için gayretimiz daha da artacak" diye konuşŸtu.
Karatay'da başŸarılı olmalarının sırrının halkla iç içe olmaya borçlu olduklarını anlatan Genç, teşŸkilatının bütün kademelerinin yoğŸun tempoda çalışŸtığŸını bunun sonucunda da vatandaşŸın partisine vefa gösterdiğŸini ifade etti.

Genç, ilçede vatandaşŸların belediye hizmetlerinden son derece memnun olduğŸuna dikkati çekerek, şŸunları kaydetti:
"Yeni BüyükşŸehir yasasıyla, belde ve köylerimiz Karatay'ın mahallesi oldu. Yasanı yürürlüğŸe girmesiyle belediyemiz buralara hizmet götürmeye başŸladı. Birçok mahallemiz asfaltla tanışŸtı, tarla yollarına kum serildi. Bazı mahallelerimize tatlı su getirildi.

Bunların yanında örnek olarak İsmil'e kapalı pazar kazandırdık. Bu hizmetlerin karşŸılığŸında ilçe sakinlerimiz vefa gösteriyor, partimize destek veriyor. ǖnümüzdeki seçimlerde, Konya'da AK Parti'nin en yüksek oy aldığŸı birinci ilçe olmayı hedefliyoruz. LJalışŸmalarımız o yönde devam ediyor."
Bölge Müdürü Kayır ise ziyaretten duyduğŸu memnuniyeti dile getirerek, Genç ve yönetimine başŸarılar diledi.
 
Kaynak: AA