Türkiye’de Erdoğan fobisi var

CNN TÜRK ekranlarında yayınlanan ‘Ne Oluyor’ programında Cumhurbaşkanına hakaret konusu açılınca gazeteci Elif Çakır çıldırdı.

Türkiye’de Erdoğan fobisi var
Türkiye’de Erdoğan fobisi var
CNN TÜRK'te Şirin Payzın'ın sunduğu "Ne Oluyor?" programına konuk olan gazeteci-yazar İsmail Saymaz, gazeteci Elif Çakır ve gazeteci İrfan Aktan arasında "Cumhurbaşkanı'na hakaret" konusunda sert tartışma yaşandı.

CNN TÜRK ekranlarında yayınlanan'Ne Oluyor?' programına gazeteci- yazar Elif Çakır ve gazeteci İsmail Saymaz'ın tartışması damga vurdu.

Cumhurbaşkanına hakaret konusunun konuşulduğu sırada İsmail Saymaz'ın'Hakaret etmenin tutuklanmayı gerektirir mi?' sorusu üzerine gerilen Elif Çakır “ Seversiniz sevmezsiniz Türkiye'de bir Erdoğan fobisi oluşmuş durumda. Erdoğan değil de Kılıçdaroğlu olsa o zaman bu yasayı konuşacaksınız. Ama işin ucunda Erdoğan olduğu zaman, Erdoğan düşmanlığı yüzünden, Erdoğan tartışılamaz hale geliyor.” dedi.

KÜFÜR ETMEYECEKSİN HAKARET ETMEYECEKSİN

Hakaret suçunun Türk Ceza Kanununda yeri olduğunu söyleyen Çakır “ Kardeşim küfür etmeyeceksin, hakaret etmeyeceksin bu kadar basit. Cumhurbaşkanlığı makamıdır devlette saygınız olacak” diye konuştu.

BEYAZ GAZETE