THY tüm iç hat seferlerini iptal etti

İstanbul'da etkili olan kar yağışı nedeniyle Atatürk Havalimanı bugün 350 seferini iptal etti. Görüş mesafesinin sıfıra inmesi ve yoğun kar yağışı nedeniyle ise uçaklar yaklaşık 45 dakika iniş kalkış yapamadı. THY yaptığı açıklamada yarın öğlene kadar olan tüm iç hat seferleri iptal olduğunu belirtti

THY tüm iç hat seferlerini iptal etti
İstanbul'u etkisi altına alan kar yağışı hayatı felç etti. Kar yağışı ve tipi nedeniyle Atatürk Havalimanı'nda görüş mesafesinin sıfıra indi. Bu nedenle Atatürk Havalimanı'nda yaklaşık 45 dakika uçaklar iniş kalkış yapılamadı. Bu arada Atatürk Havalimanı'nda iniş kalkışların yapılamaması nedeniyle yolcuların check-in işlemleri durduruldu.
Yolcular, Atatürk Havalimanı'nda şu an kar çalışmaları görüş mesafesinin düşmesi nedeniyle bekliyor. Bu arada THY yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle bugün 350 seferini iptal etti.

THY ayrıca 18-19 Şubat İstanbul giriş ve çıkışlı yolcularının biletlerini istedikleri bir tarihe almaları halindi ücretsiz değiştiriyor. Ayrıca THY transit yolcularını otellerde ağırlayarak çeşitli ikramlarda bulundu. Uçuşları bekleyen bazı yolcuların ise uyuduğu gözlendi.

HAMDİ TOPCU TWEET ATTI


Türk Hava Yolları (THY) Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu, sosyal paylaşım sitesi üzerinden yaptığı açıklamada, yoğun hava muhalefeti nedeniyle Atatürk Havalimanı'nın fiilen kapalı olduğunu söyledi.

THY tüm iç hat seferlerini iptal etti

200 METRE BİLET İPTAL KUYRUĞU


Atatürk Havalimanı'nda bilet iptal kuyruğu 200 metreye ulaştı.

O SEFERLERİN TÜMÜ İPTAL EDİLDİ

Türk Hava Yolları (THY), kar yağışı nedeniyle bugün yapılacak uzun menzilli ve Avrupa yatısı olan seferler dışındaki tüm seferlerin iptal edildiğini duyurdu.

THY'nin resmi sitesinde 'Atatürk Havalimanı Meydan Kapalılığı' başlıklı bir açıklama yayınlandı.

Açıklamada, İstanbul'u etkisi altına alan yoğun kar yağışı nedeniyle bugün uzun menzilli ve Avrupa yatısı olan seferler dışındaki tüm seferlerin iptal edildiği bildirildi.

7 BİN 500 YOLCU OTELLERE YERLEŞTİRİLDİ

Türk Hava Yolları (THY), transit olarak geldiği İstanbul Atatürk Havalimanı'ndan dış hat uçuşu yapacak yolculardan 7 bin 500'ünü otellere yerleştirdi. Atatürk Havalimanı'nda inişler ve kalkışlar görüş mesafesinin düşmesi ve park yerlerinin dolu olması nedeniyle zaman zaman yapılamazken, terminaller de yolcu yoğunluğu yaşandı. Bu arada yolculardan bazıları apronda kar selfie'si yaptı. THY'nin üç günlük iptallerinin 600'ü geçeceği öğrenildi.

TÜM İÇ HAT SEFERLERİ İPTAL

Türk Hava Yolları, İstanbul Atatürk Havalimanı'ndan yarın öğleye kadar yapılacak olan tüm iç hat seferlerinin karşılıklı olarak iptal edildiğini duyurdu.