Vergi Haftası Aliağa’da Kutlanacak

Bu yıl 26'ncısı kutlanacak olan Vergi Haftası, Aliağa Vergi Dairesi Müdürlüğü’nün düzenleyeceği ziyaretler ile İzmir'in Aliağa ilçesinde de kutlanacak.

Vergi Haftası Aliağa’da Kutlanacak

Vergi Haftası kapsamında ziyaretler, Aliağa Kaymakamlığı ile başlayacak. Aliağa Vergi Dairesi Müdürü İrfan Turhan, daha sonra Aliağa Belediyesi, Aliağa Garnizon Komutanlığı, Aliağa Ticaret Odası, Aliağa Esnaf ve Sanatkârlar Odası’nı ziyaret edecek.

23 Şubat–1 Mart tarihleri arasında kutlanacak olan Vergi Haftası kapsamında, Aliağa’daki okullara da ziyaretlerde bulunacak olan Aliağa Vergi Dairesi Personeli, Atatürk ilköğretim Okulu, Cumhuriyet İlköğretim Okulu, Petro Kimya İlköğretim Okulu, TED Koleji ve Namık Kemal İlköğretim Okulu’na yapacağı ziyaretler esnasında, öğrencilerde vergi bilincinin oluşturulması amacı ile sunumlar yapacak

Vergi geliri olmayan hiçbir ülkenin hiçbir alanda kendisini geliştiremeyeceğini ifade eden Aliağa Vergi Dairesi Müdürü İrfan Turhan, “Vergilendirilmiş kazanç kutsaldır, vergi ülke ekonomisinin dinamiklerini oluşturur. Toplum içerisinde vergi bilincinin geliştirilmesi o toplumun geleceği açısından büyük önem arz etmektedir. Aliağa’da Gelir Vergisi Rekortmeni olan Kenan Yavuz, Salih Yıldırım, Şahin Çetiner, Semih Karakaya, Serhat Karakaya ileKurumlar Vergisi rekortmenlerinden Yalçın Karakaya A.Ş, İzmir Gemi Geri Dönüşüm Ltd. Teco Petrolcülük A.Ş, Çınar Endüstrisi A.Ş ve İzmir Demir Çelik Liman İşletmeleri A.Ş firmalarına ziyaretlerde bulunarak teşekkür plaketi vereceğiz” dedi.

Kaynak: İHA