Silahlı Kavgada Ölen Savcının Akrabası Toprağa Verildi

Gaziosmanpaşa’da çıkan silahlı kavgayı ayırmaya çalışırken vurularak öldürülen Ergenekon davası eski savcısı Cihan Kansız’ın akrabası Recep Selim Kansız, son yolculuğuna uğurlandı.


Ergenekon davası eski savcısı Cihan Kansız’ın akrabası Recep Selim Kansız, Gaziosmanpaşa Sarıgöl Mahallesi’nde kendisine ait fırında oğlu İzzet Kansız ile bir şahıs arasında çıkan silahlı kavgayı yatıştırmaya çalışırken silahla vurularak öldürülmüştü. Ayırmaya çalıştığı silahlı kavganın ortasında silahla vurularak yaşamını yitiren Kansız, Gaziosmanpaşa Merkez Camii’nde öğle namazını müteakiben kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı. Recep Selim Kansız’ın cenazesine, CHP eski Milletvekili Mehmet Sevigen ve çok sayıda kişi katılırken taziyeleri ağabeyi ve yeğenleri kabul etti. Recep Selim Kansız’ın cenazesi kılınan cenaze namazının ardından Karlıtepe Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Öte yandan, kavgada silahla vurulan İzzet Kansız’ın da yoğun bakımda olduğu ve durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.
Kaynak: İHA